Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2009

«Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το δικαστήριο της Χάγης ο Ολγάκτς»


Μόλις το ξεστόμισε η Ντόρα στην Βουλή. Θα μας ξάφνιαζε αν έλεγε κάτι διαφορετικό. Αναρωτιέμαι αν χρειάζεται καλύτερο συνήγορο ο δήμιος των Ελλήνων. Μάλλον όχι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν πληροί τις προυποθέσεις που έχουν θέσει οι ΗΠΑ για την περιοχή μας. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά. Είναι έτοιμος ο Ελληνικός λαός να χαλάσει την ύπνωσή του; Η περιφερειακή δύναμη της περιοχής μας είναι η Ελλάδα,λόγω πολιτιστικής υπεροχής και ιστορίας.Οταν και όποτε ξυπνήσει θα μπορέσει να διεκδικήσει τη θέση της . Όσο κοιμάται και ασχολείται με το άν μερικά ¨τσογλάνια¨κουκουλοφόροι, θα καταστρέφουν το 1:1.000.000 της Ελληνικής(το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, τελεί υπο αδιάφορο καθεστώς για την υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια)τότε θα φανεί η υπεροχή της, έναντι των Μογγόλων, οι οποίοι νέμονται την περιοχή απο την στιγμή της πρώτης ύπνωσής μας περί τις αρχές του 15ου αιώνα.
Οι λαοί πάντα διεκδικούν αυτό που τους ανήκει.Θα το διεκδικήσουμε ή θα αφεθούμε στα όσα λένε οι πολιτικοί και στα όσα κελεύει η INDYMEDIA?

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Είναι ανήκουστο υπουργός Εξωτερικών να αθωώνει εγκληματία πολέμου με ομολογημένα εγκλήματα, ξεπερνώντας στην υπεράσπισή του την ίδια τη χώρα του. Για ποιες διεκδικήσεις μιλάμε όταν όλοι έχουν προδιαγράψει την κατοίκηση της κυρίας μια ημέρα των ημερών στο Μέγαρο Μαξίμου;