Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

5.500 ευρώ σε κάθε βουλευτή για... κομπιούτερ!

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (Ο ΛΑΟΣ) ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ ΤΟΥ


Η υπερπαραγωγή "ευαίσθητος και πένης πολιτικός ανησυχεί για το μέλλον της πατρίδας και γυρεύει θυσίες από τους πολλούς" συνεχίζεται με έγγραφα-φωτιά και ωραίο άρθρο από το blog tiresias-press.blogspot.com

Για να μην αρπάζουν τους υπολογιστές από τα υπουργεία όπως... μερικοί-μερικοί.


Η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής...

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ αποκάλυψε το θέμα , αλλά δυστυχώς κάποιοι "δύσπιστοι" επικοινώνησαν μαζί μας κάνοντας λόγο για ανακρίβειες (προφανώς επειδή δεν το άκουσαν στις ειδήσεις) γεγονός που μας έκανε να επιστρέψουμε στο θέμα με όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα τα οποία και σας παραθέτουμε.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο (κάντε κλικ στην εικόνα) κάθε βουλευτής και κάθε ευρωβουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα... περνάει να εξοφλείτε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επιδότηση περιλαμβάνει...

Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές οπού επίσης δικαιούνται το επίδομα υπολογίστε μόνοι σας για πόσα εκατομμύρια ευρώ μιλάμε... κομπιουτεράκι έχει εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνουν οι πολιτικοί μας !!! Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που λένε "αρε Παπαδόπουλε που είσαι..." τουλάχιστον αυτός δεν τα έκανε βίλες και οffshore, αυτό σας λέει τίποτα; μάλλον όχι. Κάποιος είπε ότι οι λαοί δεν επαναστατούν λόγω πιέσεων που τους ασκούνται αλλά απλά για να εξυπηρετήσουν κάποια συμφέροντα. Νομίζω ότι τώρα με τους αλήτες πολιτικούς που έχουμε (από τον πρώτο ως τον τελευταίο 300 σύνολο και περίπου 19.000 παρατρεχάμενοι) ο λαός θα πρέπει να ξεσηκωθεί, και μην ξεχνάμε ότι οι χαμένοι επαναστάτες είναι οι τρομοκράτες ενώ οι κερδισμένοι είναι οι ήρωες. Ξύπνα Έλληνα !!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Ο Παπαδόπουλος απέσυρε την ελληνική μεραρχία από την Κύπρο και προετοίμασε την διάπλατη λεωφόρο που βάδισε ο Αττίλας. Αυτός συνδιαμόρφωσε την σημερινή κατάντια. Μην τα ξεχνάμε αυτά. Πειστική απάντηση για την απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας δεν έδωσαν ποτέ οι πρωταίτιοι. Ο Ιωαννίδης ήταν εκλεκτός του.

Ανώνυμος είπε...

Οι Εφιάλτες έγιναν πολλοί....σκοπός τους δεν είναι να ξεχρεώσουν τη χώρα.
Το μεγάλο φαγοπότι καλά κρατεί.
Το ξεπούλημα άρχισε...
Σαρωματιά τους πρέπει.