Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Ο Απόστολος Βαβύλης εκφωνεί την Καινή Διαθήκη στην δημοτικιά


Το αυθεντικό μήνυμα του Χριστού, στην ανυπέρβλητη γλώσσα στην οποία γράφτηκε, γίνεται στόχος "μεταποίησης" μετά μουσικής μάλιστα!!! Με ό,τι συνεπάγονται τούτα. Πρωταγωνιστής ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και εκφωνητής ο Απόστολος Βαβύλης. Ναι, ναι, ναι. Ο γνωστός Βαβύλης.
Κλικ εδώ και δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια.

ΥΓ: Διαβάστε τη "ροζέτα" του CD όπου ενημερωνόμαστε ότι "διαβάζει ο π. Ραφαήλ". Αυτό το όνομα χρησιμοποιούσε ο Βαβύλης την εποχή των δραστηριοτήτων του, που μάθαμε άπαντες. Τον βλέπετε και στην φωτογραφία...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Φίλοι Καλή Χρονιά.
"Ναι ναι ο γνωστός Βαβύλης" τι σημαίνει? Η αξιόπιστη κριτική επιβάλει γνώση, διαβάστε εφημερίδες για να μάθετε ότι ο άνθρωπος αθωώθηκε από όλα τα αδικήματα που του αποδόθηκαν σε σχέση με την "εποχή των δραστηριοτήτων του" όπως αναφέρετε. Αν δεν βρείτε την είδηση εύκολα, αυτό οφείλεται στην γνωστή "αρχή" ότι "η κατηγορία γράφεται σε πρωτοσέλιδα, η αθώωση στην στήλη των φαρμακείων". Τώρα αν το cd είναι ή δεν είναι καλό ή αν προσβάλει την άποψή σας για την "ανυπέρβλητη γλώσσα" που γράφτηκε και τα παιδιά μας σήμερα ούτε καταλαβαίνουν ούτε σωστά διδάσκονται, στα περισσότερα σχολεία (για να μην αφορίζω τα πάντα), είναι άποψή σας που είναι σεβαστή, αλλά όχι άμοιρη διαφωνίας.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
ΥΓ Η μη ανάρτηση του σχολίου θα με αφήσει γεμάτο κατανόηση, η δε ανάρτηση ευγνώμονα.
Ένας φίλος της ελευθεροστομίας.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Τα ελληνικά της Αγίας Γραφής είναι ανυπέρβλητη γλώσσα. Διαφωνώ με την ισότητα προς τα κάτω. Το δέον είναι το επίπεδο να ανέβει για να τα καταλαβαίνουν όλοι. Όχι να κατεβάσουμε το κείμενο για να γίνει αντιληπτό. Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να συνεννοούμεθα με βρυχηθμούς. Για τον Βαβύλη έχω διαβάσει πολλά. Η άποψή μου διαμορφώθηκε κυρίως από το βιβλίο του. Αυτό είναι αποκαλυπτικότατο.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε κι εδώ ένα σχετικό άρθρο:
Η Καινή Διαθήκη σε mp3 – Αφήγηση κειμένων: πατήρ Ραφαήλ, κατά κόσμον Απ. Βαβύλης