Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

Ιδού η βεβήλωση του ναού του Αγ. Παντελεήμoνα


Η πιο αληθινή φωτογραφία του νταλαροπανηγυριού στον Άγιο Παντελεήμoνα. Μια εικόνα ντροπής, συναίσθημα που αδυνατεί να νιώσει το μέλος του υπουργικού συμβουλίου που υποδύεται τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών. Ντροπή που δεν φαίνεται να αγγίζει ούτε τον δανειστή του ζεύγους Ανδρέας-Μιμή με στόχο την οικοδόμηση της ροζ βίλλας. Συναυλία σε ναό με τα ΜΑΤ να φράζουν την είσοδο. Αυτό κι αν είναι βεβήλωση ναού. Ντροπή (αν την νιώθουν) στους απλούς ρασοφόρους που δέχτηκαν να συμμετέχουν σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Η φωτό προέρχεται από το hellas-orthodoxy.

Αν δείτε το βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ότι τα γκισέ στα εκδοτήρια αεροπορικών εισιτηρίων σύντομα θα τιγκάρουν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παράπονά σας στα ΠΑΣΟΚοκάναλα που ευθυγραμμισμένα στο Μεγάλο Αφεντικό τους, έκαναν το άσπρο μαύρο και μίλησαν όλοι για τους ακραίους που φώναξαν απαράδεκτα συνθήματα.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφος κόσμος (αν)ηθικός, αγγελικά (!!!) πλασμένος !!!

Πήγαν, είδαν, άκουσαν, βεβήλωσαν, κορόιδεψαν και απήλθαν !!!

Οι εκκλησιές δεν είναι ιδιοκτησία ούτε των κληρικών ούτε των πολιτικών. Ανήκουν σε όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας. Ούτε τις χτίζει το κράτος, αλλά οι πιστοί με το υστέρημα ή το πλεόνασμά τους. Όλοι έχουν το δικαίωμα να τις επισκέπτονται για τον σκοπό που έχουν χτιστεί ή και για να θαυμάσουν τα έργα τέχνης που υπάρχουν σ' αυτές, όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί για αλλότριους σκοπούς και να τις βεβηλώνει. Ας τις προστατεύσουν οι ίδιοι οι πιστοί.
Η αδιαφορία, η απάθεια και το "δε βαριέσαι!" είναι αναποτελεσματικά και, φυσικά,ενθαρρύνουν και αποθρασύνουν τους οποιουσδήποτε σφετεριστές.
(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)