Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2011

Ο Master Chef του Star πολιτεύεται


Από τα Άγραφα! Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα στην βουρλοποίηση του πληθυσμού με ξέκωλες ειδήσεις Μυκόνου, ρεπορτάζ από πάρτι και αφιερώματα στις μπουτονιέρες του Χάρη Σιανίδη θα κάνει όμιλο "πολιτικού προβληματισμού", ο οποίος μπορεί να μετεξελιχθεί σε σοσιαλιστικό κόμμα! Έβγαλε διάγγελμα στην εκπομπή της κ. Λαμπίρη(!) και είπε πολλά νεο...μπολσεβικικά με αποκορύφωμα τη σύγκρουση με το ευρωπαϊκό κέντρο και την κόντρα με την "ανάπτυξη των αριθμών" τύπου Κίνας και Ινδίας όπου ο μισθός είναι 100 δολλάρια. Χαρακτήρισε τον εαυτό του, αλλά και τους άλλους που θα μετέχουν στο εγχείρημά του "πετυχημένους" και "άφθαρτους"(!!!) και δήλωσε θαυμαστής του Φώτη Κουβέλη. Σημειωτέον στο κόμμα του κ. Κουβέλη, υπεύθυνη για θέματα παιδείας είναι η κ. Ρεπούση - ναι, ναι, ναι. Εκείνη με τον "συνωστισμό" στην προκυμαία της Σμύρνης!
Ακολουθεί αντιγραφή από το ρεπορτάζ του star.gr Σταυροκοπηθείτε και αναγνώσατε:

Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα ανακοίνωσε απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, μέσα από την εκπομπή Super Star, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε στην γενικότερη πολιτική κατάσταση, την οικογενειοκρατία, που έχει καταστρέψει τη χώρα και επισήμανε ότι χρειάζεται μία ευρύτερη ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

Στόχος, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης , ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος. «Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική φουρνιά», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι χρειάζονται άνθρωποι στην πολιτική που να έχουν καταξιωθεί πρώτα στη δουλειά τους. Αποκάλυψε μάλιστα ότι όλη αυτή η κίνηση είναι κοντά στον Φώτη Κουβέλη.

Απαντώντας για τα media σε ερωτήσεις τηλεθεατών

Στη διάρκεια της εκπομπής οι τηλεθεατές έστελναν τις ερωτήσεις, οι οποίες κάλυπταν μία ευρεία γκάμα από την πολιτική κατάσταση, τους αγανακτισμένους, την τηλεόραση και το ρόλο της, το life style, αλλά και γενικώς τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο Σταμέτης Μαλέλης, απαντώντας σε ερώτηση αν μέσα από την τηλεόραση αισθάνεται ότι συμβάλλει αρνητικά στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης στη νεολαία, έκανε τολμηρά την αυτοκριτική του και παραδέχθηκε ότι ναι κάποιες φορές αισθάνεται έτσι. Πρόσθεσε ωστόσο ότι το Star, και στο δελτίο και στις εκπομπές, αλλάζει και ότι έχουν κοπεί πρόσωπα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως αρνητικά πρότυπα.

Χαρακτήρισε επίσης το Life Style «αντίδοτο στην κατάθλιψη», ενώ προανήγγειλε ότι μελλοντικά το κανάλι θα αναδείξει περισσότερο τα κοινωνικά προβλήματα.

Οι τηλεθεατές υπέβαλλαν και ερωτήσεις που αφορούσαν συγκεκριμένα πρόσωπα της Showbiz, όπως η Ελένη Μενεγάκη και τα συμβόλαιά της για την οποία ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR είπε ότι παίρνει πάρα πολλά λεφτά. Τόνισε μάλιστα ότι οι πρωινές εκπομπές δεν φέρνουν έσοδα στα κανάλια σε αντίθεση με τις μεσημεριανές που είναι κερδοφόρες.

3 σχόλια:

Anastasios είπε...

Ε! όχι και απο σας

Anastasios είπε...

Διαβάζοντας το κείμενο,ή το σχόλιό σας για τους ,τιβιανθρώπους,είπα να σας εκθέσω και εγώ το συμπέρασμά μου για την ύπαρξη των, τιβιανθρώπους. Γιατί τούς αποκαλώ τιβιανθρώπους; είναι τόσοι πολλοί που δεν θα ήθελα να κάνω το λάθος να μην μνημονεύσω κάποιον και τον προσβάλω. Λοιπόν, γιατί υπάρχουν; Διότι εμείς οι τηλεθεατές πάσχουμε απο βαριάς μορφής Διαταραχής Ψυχαναγκαστικού Αυνανισμού.

Anastasios είπε...

Η ουτοπία της τηλεόρασης. Κάποιος είπε " Ταξίδεψα στο μέλλον,και λειτουργεί στ΄αλήθεια";
Αν αυτό είναι το μέλλον της πολιτικής μέσω των τιβιανθρώπων, τότε την έχουμε όλοι άσχημα.Τάσσος