Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2012

Υπ' όψιν κ. Δένδια

κ. υπουργέ, σας προτείνω να ελέγξετε τον τρόπο εξιχνίασης παραβατικών ενεργειών από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιώς και να ρωτήσετε τον διοικητή από ποιον βαθμό αναγνωρισιμότητας και πάνω προωθεί κάθε υπόθεση. Εννοώ το εξής. Ενώ την γειτονιά μου (Προφήτης Ηλίας) την έχουν ρημάξει σε κλοπές και διαρρήξεις (και φόνος στην οδό Δράκου - ξυλοδαρμός ηλικιωμένης, η οποία κατέληξε) και τα νέα από τις εξιχνιάσεις είναι μηδενικά, καθώς και το ενδιαφέρον των Αρχών, σε μία περίπτωση κλοπής σε οικία δημοτικού συμβούλου - αντιδημάρχου, η ΕΛΑΣ βρήκε τους ενόχους σε χρόνο μηδέν. Επειδή κλοπή έγινε και στο πατρικό μου, την ώρα που κοιμόταν η καρδιοπαθής μητέρα μου, σκέφτομαι μήπως πρέπει να πολιτευτώ και να εκλεγώ για να συλληφθεί έστω ένας από τους κατσαπλιάδες που μπούκαραν στις 23 Ιουλίου. Τι μου προτείνετε σεβαστέ κ. υπουργέ; Με εκτίμηση, Παναγιώτης Λιάκος - αφελής φορολογούμενος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
Να μην αποκαλείτε τα αλλοδαπά υπάνθρωπα αγρίμια, ούτε μετανάστες ούτε λαθρομετανάστες αλλά εισβολείς και Λ Α Θ Ρ Ο Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ.
Οι λέξεις έχουν το νόημα τους και παρουσιάζουμε την πραγματική διάσταση της εδώ παρουσίας τους:
Μπήκαν ακάλεστοι και παράνομα και ύπουλα στην Ελλάδα,
Παραβίασαν τον Ελληνικό νόμο και συνεχίζουν να τον παραβιάζουν καθημερινά.
Ήρθαν με εχθρικό σκοπό. Να μας αλλοιώσουν και όχι να προσαρμοστούν.
Μας μισούν θανάσιμα και αυτό φαίνεται από τα καθημερινά εγκλήματα τους.
Να θυμάστε τον Περικλή που είπε ότι περνούν καλά μόνο όσοι έχουν ελευθερία και ελευθερία έχουν μόνο όσοι έχουν θάρρος. Γι αυτό:
Μην φοβάστε να δείξετε μίσος σε αυτούς, που πρώτοι μίσησαν εσάς και τη χώρα σας και τις ιδέες σας και τον πολιτισμό σας. Ηταν, είναι και θα είναι γιά πάντα εχθροί μας.
Στα τσακίδια έξω από την Ελλάδα οι Λ Α Θ Ρ Ο Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ τώρα.
Είτε με την θέληση τους, είτε με την θέληση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που γράφει ιστορία .......

Στράτος είπε...

Μακάρι να τους βρουν, τρομερό το ότι μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Την αδερφή μου που την τράβαγαν με αμάξι (!) 2 εγκληματίες, για να της πάρουν την τσάντα και σχεδόν της έκοψαν το πόδι δεν τους βρήκαν ποτέ (μιλάμε 5 χρόνια πριν)

Ανώνυμος είπε...

Στρατο το ιδιο ακριβως ειχε παθει και η κοπελα μου.σιγουρα δεν θα με πιστεψεις αλλα κακο του κεφαλιου σου διοτι ειναι οντως αληθεια.αυτοι που κλεωανε την τσαντα της κοπελας μου τρακαρανε με τον πατερα ενος φιλου και γειτονα στο απο κατω στενο του σπιτιου μου.πηγα να δω το τρακαρισμα και ειδα εναν αστυνομο να κραταει την ταυτοτητα της κοπελας μου.οι τσαντακιδες ηταν απο το ζεφυρι.πως το ξερω; ειχα δυο σημεια στο χαρτη.εκει που εκλεψαν την κοπελα μου και εκει που τρακαραν.αρα καταλαβαινεις την πορεια,που ηταν προς ζεφυρι.απο εκεινο το σημειο υπηρχαν μονο δυο σημεια που μπορει να μπει καποιος στο ζεφυρι και λεω στον αστυνομο ολο το ακηνικο και πως αν θελει να τους πιασει στα σιγουρα να στησει μπλοκα σε αυτα τα σημεια.ξερεις τι μου απαντησε.α εκει δεν παμε.απο την μια τους καταλαβαινω.ουτε εγω θελω να πηγαινω οπως πλεον και σε πολα σημαεια της χωρας ολοκληρης,αλλα δεν θα γινομουν μπατσος.διοτι μπατσος ειναι αφου τον βλεπω να κυνηγαει πιτσιρικια μην τυχον και δεν εχεουν διπλωμα με αποτελεσμα αρκετες φορες να σκοτωνονται κιολας η να σου παιζουν τον μαγκα αμα εχεις καμια καλη γκομενα μαζι.εκεινη την στιγμη καταλαβα πως λειτουργει ο κοσμος στην πραγματικοτητα.και ετσι οπως τα καναμε - τα κανανε ο καθενας ειναι για την παρτη του με οποιον τροπο νομιζει αυτος.

Ανώνυμος είπε...

θερμή παράκληση στον κ Δενδια ,να συληφθεί αμέσως ο κος Λιάκος σαν κακός ρατσιστής!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε την υπουργάρα του νέου Πακιστάν Μεσογείου ήσυχη. Ονειρο ζει, μη την ξυπνάτε! Συλλαμβάνει κάθε μέρα χρυσαυγίτες εδώ κι εκεί,το γλεντάει σε όλη την Ελλάδα. Τον ένα γιατί κοίταξε στραβά ένα Πακιστανό, τον άλλο γιατί διαδήλωσε κατά Αφγανών, τον τρίτο γιατί δεν είπε "κύριε" σε ένα Μπαγκλαντεσιανό, τον τέταρτο γιατί μίλησε αγενώς στο λεωφορείο σε ένα Κενυάτη κλπκλπκλπ. Οταν "αισίως" φτάσει σε λίγους μήνες να συλλάβει το σύνολο του αριθμού των 600.000 (υπό σύλληψιν τελούντων) ψηφοφόρων που ψήφησαν στις τελευταίες εκλογές τη ΧΑ, τότε -ίσως- ασχοληθεί και με το θέμα της εγκληματικότητας, που σας απασχολεί τόσο έντονα. Και είναι σίγουρο ότι ΤΟΤΕ θα έχει βρει τη "λύση": ότι δεν θα υπάρχει πια Ελληνας-θύμα στη χώρα (όλοι θα εχουν είτε σφαγεί είτε μετοικήσει σε άλλες χώρες). Μόνοι "πολίτες" προς επόπτευση του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ θα είναι οι Πίου...