Τετάρτη, Απριλίου 15, 2009

Σαν σήμερα το 1993

Έγινε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο Σωκράτης Κόκκαλης. Δεν χρειάζεται να πούμε τι προσέφερε στον Θρύλο, παρά μόνο τούτο: Είναι ο χαρισματικός τιμονιέρης που μαζί με όλους (φιλάθλους, τεχνικές ηγεσίες, παίκτες, προπονητικό τιμ) έφτασε την ομάδα σε τέτοιο σημείο ώστε να περιμένουμε κάθε χρόνο, με αρκετό ενδιαφέρον, να παρακολουθήσουμε τους δευτεροτριτοτέταρτους στη βαθμολογία να ιδρώνουν στα play off.
Να μην ξεχνάμε φυσικά και το γήπεδο Καραϊσκάκη και -πάνω απ' όλα- το μνημείο για τα αδικοχαμένα αδέλφια μας της Θύρας 7 και την συνέχιση της απόδοσης τιμής και μνήμης όπως επιβάλλει η Ολυμπιακή ψυχή.
Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για τα 16 μαγικά χρόνια.
Ανυπομονούμε για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.










2 σχόλια:

olympia.gr είπε...

Σαν σήμερα άρχισε η πιό μαύρη περίοδος στον Ολυμπιακό. Κόπηκε το χαμόγελο από τα χείλη των Πειραιωτών και το γήπεδο ξανάγινε απληστία και όχι διασκέδαση. Δεν ξανακούστηκαν τα συνθήματα "Δώστε Μπανάνες στον Εντβάλντο", Χάθηκαν οι αλλοίθωροι τερματοφύλακες, απαγορεύτηκε το κυνήγι του Δημόπουλου, ο κόσμος δεν ξαναμπήκε ποτέ στο γήπεδο για να διακόψει ματς. Ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε άξαφνα σε έναν κόκκινο βάζελο γεμάτο με προδότες, αποστάτες, ρουφιάνους και πουλημένους.
Καλή Ανάσταση παραπλανημένοι Γαύροι συναγωνιστές... Έσσεται ¨ημαρ!

Ανώνυμος είπε...

apo tote pou egine proedros o etsi .... maura xalia sto podosfero