Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

Ο Κόκκαλης πήρε τα τυχερά παιχνίδια στη Λουιζιάνα!

Ο άνθρωπος τελικά μπορεί να διορίσει τον Γκαγκάτση πρόεδρο των ΗΠΑ και ο Ομπάμα να γυρεύει (μάταια) το δίκιο του στα Ανώτατα Δικαστήρια των ΗΠΑ. Για το μόνο που μέμφομαι τον πρόεδρο του Θρύλου είναι ότι δεν ασχολήθηκε με το καλό του έθνους όπως (άνετα) θα μπορούσε. Παίζει χωρίς αντίπαλο στις επιχειρήσεις και στο ποδόσφαιρο αλλά πλέον είναι αναμενόμενη και κουραστική η παράθεση των επιτυχιών του. Αν ασχολείτο με την πολιτική και δη με την γεωπολιτική θα είχε υποχρεώσει τα Σκόπια να μετονομαστούν σε Βόρεια Ντακότα και θα είχαμε επεικτείνει τα χωρικά μας ύδατα όχι στα 12 αλλά στα 112 μίλια. Άντε ρε πρόεδρε, δεν βαρέθηκες με τις μπίζνες; Κούνα το δαχτυλάκι σου να γελάσουμε. Άλλωστε, το έχει πει ξεκάθαρα ο προφήτης Νίκος Αλέφαντος: "Κόκκαλης πρωθυπουργός να σωθεί η ανθρωπότητα".
(Σημείωση: Δεν είναι μούρλια στη φωτογραφία με την κουστουμιά τη λευκή; Δεν του πάει το χαμόγελο; Δεν ανυπομονείτε για την επόμενη συνέντευξη τύπου όπου θα δηλώνει υπομειδιώντας ότι θέλει να δει τα πλέι οφ και θα κογιονάρει τους βάζελους;
Σημείωση ii: Η φωτό ελήφθη το 2003 στη δεξίωση της Αμερικανικής πρεσβείας για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και έχει ενδιαφέρουσα σημειολογία. Ο τότε πρέσβης των γιάνκηδων Τόμας Μίλερ στρέφεται προς τον πρόεδρο κι εκείνος δεν δίνει δεκάρα. Άλλοι [και άλλες] που θήτευσαν ή θητεύουν στη θέση του υπΕξ θα είχαν κάνει κωλοτούμπες για να καλοπιάσουν τον μίστερ Τομ).

Η είδηση αναφορικά με τα τυχερά παιχνίδια στη Λουιζιάνα προέρχεται από το οικονομικό portal Capital.gr

Ως προτιμητέος ανάδοχος για την προμήθεια του online συστήματος λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών, καθώς και των σχετικών προϊόντων και υποστηρικτικών υπηρεσιών επελέγη από τη Λοταρία της Λουζιάνα η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, Intralot Inc.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση η μετάβαση στο νέο σύστημα θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2010. Το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 10 ετών με δυνατότητα 2 επιπλέον μονοετών ανανεώσεων.

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει την παροχή 2.800 τερματικών, τα οποία θα συνδεθούν μέσω ενός σύγχρονου δορυφορικού δικτύου στο κεντρικό σύστημα LOTOSTM O/S.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η Intralot με το νέο συμβόλαιο στη Λουιζιάνα, την 25η σε μέγεθος λοταρία των ΗΠΑ, συνεχίζει τη δυναμική της εξάπλωση στην προηγμένη αμερικανική αγορά. Πρόκειται για το τέταρτο σημαντικό έργο που κερδίζει η Intralot τα τελευταία δύο χρόνια στις ΗΠΑ.

Τα συνολικά έσοδα της Λοταρίας της Λουιζιάνα από την ίδρυσή της το 1991 ξεπερνούν τα 5,8 δισ. δολάρια, ενώ έχει καταβάλει συνολικά στο Ταμείο της Πολιτείας προς όφελος του προγράμματος ενίσχυσης της δημόσιας εκπαίδευσης περισσότερα από 2 δισ. δολάρια. Την προηγούμενη χρονιά οι πωλήσεις της Λοταρίας ήταν οι υψηλότερες των τελευταίων 15 ετών. Η Λοταρία καταλαμβάνει την 13η θέση μεταξύ των πολιτειακών λοταριών των Η.Π.Α. σε ποσοστό ανάπτυξης, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η Πρόεδρος της Λοταρίας της Λουιζιάνα, κα. Rose Hudson, δήλωσε: “Η τεχνολογία και το marketing είναι οι βασικοί παράγοντες που καθορίζουν τις εξελίξεις στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Επιλέγοντας την Intralot ως το νέο τεχνολογικό μας προμηθευτή είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες της Λουιζιάνα θα απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα η Λοταρία θα επωφεληθεί από την τεχνολογική και εμπορική υπεροχή της Intralot, καταφέρνοντας να προσφέρει πρωτοποριακά παιχνίδια στους παίκτες και ενισχύοντας συγχρόνως τη συνεισφορά στην εκπαίδευση”.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot A.Ε., κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόφαση της Λοταρίας της Λουιζιάνα να επιλέξει την Intralot ως το νέο προμηθευτή του συστήματος τυχερών παιχνιδιών. Το πρωτοποριακό μας σύστημα μαζί με την εκτεταμένη εμπειρία και την εξειδίκευση της Intralot στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών θα αποτελέσουν τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα της Λοταρίας, βελτιώνοντας περαιτέρω την απόδοσή της”.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Inc., κ. Tom Little, προσέθεσε: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι και ευχαριστημένοι που είμαστε ο νέος συνεργάτης της Λοταρίας της Λουιζιάνα. Η Intralot, με την προηγμένη της τεχνολογία και τεχνογνωσία, θα οδηγήσει τη Λοταρία σε μία νέα εποχή, αλλά συγχρόνως θα συνεργαστεί με τα στελέχη της Λοταρίας, για να δημιουργήσει νέα συναρπαστικά παιχνίδια και υπηρεσίες που θα αυξήσουν τα έσοδα της Λοταρίας, με σκοπό να διατεθούν ακόμα μεγαλύτερα ποσά για κοινωφελείς σκοπούς σε όλη την επικράτεια της Πολιτείας”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν ασχολιόταν να βοηθήσει την κατάστασή μας θα τον είχαν εξοντώσει οι άλλοι "νταβάδες", μαζύ και το πολιτικό προσωπικό, οι αμερικάνοι, οι εγγλέζοι, οι τούρκοι και γενικά όλοι οι φίλοι μας. Ενώ τώρα που ξεφτιλίζει, απαξιώνει, εκμαυλίζει πλατιές μάζες με το τζόγο και φτιάχνει τα ηλεκτρονικά για "έξυπνα" οπλικά συστήματα, εκείνα που σφαγιάζουν αμάχους, τον έχουν στα όπα, όπα.