Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2010

Γεώργιος Αντωνιάδης (pasparogatos): Το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα οπαδού του ΠΑΣΟΚ


Ποιο είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα οπαδού του ΠΑΣΟΚ; Ποιος άνθρωπος ενσαρκώνει έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες που κηρύττει ο Γιώργος Παπανδρέου; Τα ερωτήματα έχουν απασχολήσει επί σειρά ετών τους ειδικούς. Ωστόσο, το γύρισμα των τροχών του χρόνου προσέφερε στους απορούντες μελετητές μια αποστομωτική απάντηση: Ο κορυφαίος οπαδός ΠΑΣΟΚ, πέραν πάσης αμφιβολίας είναι ο Γεώργιος Αντωνιάδης. Μια ματιά στην ιστοσελίδα του θα αρκέσει για να συναινέσει προς τούτο και ο πλέον δύσπιστος. Ο Γεώργιος Αντωνιάδης (κατά Internet slang "πασπαρόγατος") είναι διεθνιστής, οπαδός της ηλεκτρονικής παρακολούθησης, αντιεθνικιστής, κοσμοπολίτης, φίλος της συμμάχου Τουρκίας, σιωνιστής, εχθρός της παράδοσης και των αρχαιοτήτων και τα λοιπά. Στο βίντεο που ακολουθεί παραθέτει το μελλοντικό πρόγραμμά των όταν -με το καλό- θέσει υποψηφιότητα για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεσμεύεται πως θα γκρεμίσει όλες τις αρχαιότητες που το χτίσιμό τους προηγήθηκε της Γαλλικής Επανάστασης μια και τα αρχαία μνημεία διχάζουν τον κόσμο.
Επιπλέον, θα ήταν άδικο να παραλειφθεί το γεγονός ότι ο σπουδαίος pasparogatos εκτός από την υποστήριξή του στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει και υποστηρικτής του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Kadima του Ισραήλ.


Εδώ ο σύντροφος πασπαρόγατος την 28η Οκτωβρίου τιμά το τουρκικό έθνος


Ο Γεώργιος Αντωνιάδης δηλώνει την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα Μπουτάρη!


"Οι Πόντιοι δεν είμαστε Έλληνες είμαστε τουρκογενείς"



Όνειρα για την Θεσσαλονίκη


8 σχόλια:

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΣ Μ........ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ .....ΙΛΑΡΧΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλά ασχολείστε με αυτόν και του δίνετε και αξία;

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

@ΕΛΛΑΣ: Ωραία ιδέα ο έρανος αλλά λεφτά δεν υπάρχουν.
@Ανώνυμος: Έχει τεράστια αξία αυτός ο σοσιαλδημοκράτης αγωνιστής.

Ανώνυμος είπε...

to deftero video me to fesi aggizei tin teleiotita skinothetika. To vlema atenizei sto apeiro. O typos dinei resital. Symfono me toys parapano oti xreiazetai mono mia gomena gia na strosei.

Ανώνυμος είπε...

έλεος τι κυκλοφορεί αδέσποτο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδί ειδικών αναγκών. Δεν νομίζω να τον σώσει απλά το να πάει με κάποια. Θέλει και φαρμακευτική αγωγή...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Unknown είπε...

Ο Πασπαρόγατος έκανε ο,τι έκανε για λόγους που παραμένουν ακαθόριστοι. Δεν ξέρουμε αν είναι απλώς ένας ανακατωσούρης που γούσταρε να μπήγει δαυλιά μέσα στις σφηκοφωλιές ή αν είναι κάποιος τρελλάρας που την έχει δει πρωτοπόρος ενός ιδεολογικού ρεύματος. Είχε γεμίσει το διαδίκτυο με φωτογραφίες, βιντεάκια και κείμενα, αφού είχε account σε όλους τους τόπους social networking. Το μοιραίο του λάθος είναι ότι τράβηξε το σχοινί λιγουλάκι παραπάνω και τελικά τον χάκαραν (μέχρι ξεσκίσματος) και του τα κατέβασαν όλα.Να δούμε αν θα τα ξαναφτιάξει...