Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Έφη Τσελίκα: «Στην Θράκη δεν κυβερνά το ελληνικό κράτος»


Η κυβέρνηση και η συμμαχία των προθύμων ψιττακών της προπαγάνδας της προσπαθεί να μάς πείσει -με ηλίθια λόγια και πονηρές σιωπές- ότι:
Α) Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλά στους τουρίστες. Αν οποιοσδήποτε κλάδος διαμαρτυρηθεί ή κινητοποιηθεί εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής "αμαυρώνει" την εικόνα της χώρας και "πλήττει καίρια" τον τουρισμό. Ο φορτηγατζής, δηλαδή, ομού και ο απλήρωτος συμβασιούχος του ΥΠΠΟ είναι δημόσιοι κίνδυνοι.
Β) Τα λεφούσια εξαγριωμένων τουρκοφρόνων που απειλούν και πολιορκούν επί εξάωρο συνεργείο γαλλικής τηλεόρασης στη Θράκη δεν πλήττουν τον τουρισμό.

Απορείτε για τα παραπάνω; Θα σας λυθούν οι απορίες ακούγοντας και διαβάζοντας όσα ακολουθούν...

(Στην φωτογραφία βλέπετε έναν φεσοφόρο έφηβο -στο χωριό Εχίνος της Ελληνικής Θράκης- να φοράει t-shirt με την σημαία του "ανεξάρτητου κράτους" της Δυτικής Θράκης)

Ακούστε σε δύο μέρη την συγκλονιστική αφήγηση της δημοσιογράφου (Liberation, France 3) Έφης Τσελίκα για την τραυματική εμπειρία που βίωσε στην Θράκη όταν αποπειράθηκε να κάνει ένα ρεπορτάζ για τον τρόπο ζωής, τη γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα των Πομάκων.
Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο γαλλικό σταθμό France 3 και χορηγήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η συνέντευξη με την κ. Τσελίκα πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή μας «Οι Αδιάβροχοι» σήμερα το πρωί.
Η ίδια αφηγείται πώς πολιορκήθηκε(!) το γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο από δεκάδες φανατικούς τουρκόφρονες που τους απειλούσαν κραδαίνοντας μαχαίρια, τσεκούρια και ρόπαλα.
Οι ταλιμπάν της Θράκης - τραμπούκοι της Άγκυρας ούρλιαζαν «εδώ είναι Τουρκία, δεν υπάρχουν Πομάκοι, δεν υπάρχει πομακική γλώσσα» και απαιτούσαν να δουν τι έχει καταγράψει η τηλεοπτική κάμερα του συνεργείου.
Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι είχαν την αξίωση από την κ. Τσελίκα να υπογράψει ένα χαρτί με ένα σωρό άρθρα που θα την δέσμευαν – χωρίς, φυσικά, να της δώσουν αντίγραφο.
Ενημερωθείτε από πρώτο χέρι για την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους από την περιοχή και για τις… παραινέσεις (από την ελληνική αστυνομία) που δέχτηκαν οι Γάλλοι οπερατέρ, τεχνικοί και η Ελληνίδα δημοσιογράφος να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις των εγκαθέτων του τουρκικού προξενείου!
«Να κάνετε ό,τι σας πουν για να μην έχουμε φασαρίες», τους έλεγε ένας ανεκδιήγητος αστυνομικός (που φορούσε ένα απολύτως αρμοστό για την περίπτωσή του ροζ μπλουζάκι).
«Στην Θράκη δεν κυβερνά η Ελλάδα», μας είπε η κ. Τσελίκα και δυστυχώς τα γεγονότα φαίνεται να δικαιώνουν την άποψή της.

To site της εκπομπής Avenue del'Europe:
http://info.france3.fr/avenue-europe/index-fr.php?page=accueil&id_article=219

To blog της εκπομπής Avenue del'Europe:
http://blog.france3.fr/champion-europe/index.php/Europe-et-minorites


Ακολουθούν τα αποσπάσματα από την συνέντευξη που μας παραχώρησε η κ. Τσελίκα

ΜΕΡΟΣ Α΄


ΜΕΡΟΣ Β΄


Ακολουθεί σχετικό άρθρο για το περιστατικό από το Περιοδικό «Επίκαιρα»

Οι Ταλιμπάν της Θράκης

Του Γιώργου Διονυσόπουλου

«Ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές που έχω ζήσει. Σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε ευρωπαϊκό έδαφος. Πως δεν μπορεί όλα αυτά να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Τέτοιες σκηνές, τόσο φανατισμό και μίσος συναντά κανείς μόνο στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν, όχι σε μία χώρα που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. Και στη Γαλλία υπάρχουν μουσουλμάνοι, αλλά τέτοια φαινόμενα όπως αυτά που βίωσα στο μειονοτικό χωριό Θέρμες της Θράκης, δεν θα τα δεις να συμβαίνουν πουθενά μέσα στη γαλλική επικράτεια». Με αυτά τα λόγια περιγράφει, μιλώντας στα «Επίκαιρα» την εξάωρη ομηρία της από φανατικούς μουσουλμάνους της μειονότητας στο χωριό Θέρμες στο νομό Ξάνθης, η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» και ανταποκρίτρια του γαλλικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού «France 3» στην Αθήνα, Έφη Τσελίκα. Μαζί της και τρία μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου που παρακολουθούσαν αμήχανα και φοβισμένα περισσότερα από 150 άτομα να τους βρίζουν σε μία άγνωστη γι’ αυτούς γλώσσα, να τους φτύνουν και να τους προπηλακίζουν, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν το γιατί. «Για μια στιγμή νόμισαν ότι βρίσκονταν στην Καμπούλ», ανέφερε η κ Τσελίκα, σπεύδοντας να προσθέσει ότι ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα τους που ένιωθαν ένα τόσο μεγάλο πολιτισμικό σοκ.
Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου μήνα όταν και στο πλαίσιο ενός ταξιδιωτικού αφιερώματος, με χορηγία μάλιστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το συνεργείο της εκπομπής «Λεωφόρος της Ευρώπης» που μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό «France 3», αποφάσισε να επισκεφθεί τα Πομακοχώρια στον ορεινό όγκο της Ξάνθης, προκειμένου να αναδείξει σε ένα ρεπορτάζ τεσσάρων μόλις λεπτών την πολιτισμική κουλτούρα της περιοχής. Τέσσερα λεπτά που στην πορεία όμως φάνηκαν στο συνεργείο του γαλλικού καναλιού σαν ένας ολόκληρος αιώνας…
Όμηροι του πλήθους
Ένας ολόκληρος μηχανισμός στην ευρύτερη περιοχή, που έχει στηθεί με ευθύνη και του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κινητοποιήθηκε μέσα σε χρόνο – ρεκόρ, κρατώντας επί έξι συνεχείς ώρες τους Γάλλους σε ομηρία. Εκατοντάδες άνθρωποι ξεφύτρωσαν στην κυριολεξία από το πουθενά εγκλωβίζοντας το τηλεοπτικό συνεργείο μέσα στο αυτοκίνητο που το μετέφερε, απειλώντας ταυτόχρονα με τσεκούρια, μαχαίρια και ρόπαλα, τα μέλη του ότι θα τους «κόψουν τα κεφάλια» και όλα αυτά υπό το… άγρυπνο βλέμμα 10 περίπου ελλήνων αστυνομικών οι οποίοι παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα για να σταματήσουν όλα όσα εξωπραγματικά συνέβαιναν. Δίπλα σε αυτούς, κοινοτάρχες και δημοτικοί σύμβουλοι από τα γύρω χωριά, οι οποίοι είχαν επίσης καταφθάσει μέσα σε διάστημα λίγης μόλις ώρας στις Θέρμες, με την πλειονότητά τους να δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το φανατισμό του πλήθους εναντίον των γάλλων. «Καμία Αρχή, δεν έπαιξε το ρόλο της ως Αρχή. Κανείς δεν επιχείρησε να επιβάλει το νόμο και τη τάξη. Είμασταν στην κυριολεξία στο έλεος του όχλου» τονίζει η κ. Τσελίκα προσθέτοντας ότι για όλο αυτό το διάστημα ένιωθε σαν να βρίσκεται σε μία χώρα «εκτός δικαίου».
Από την πρώτη στιγμή που το γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο έφτασε στις Θέρμες, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πομάκων Ιμάμ Αχμέτ, ήρθε αντιμέτωπο με μία πρωτόγνωρη εχθρότητα από την πλευρά του τοπικού πληθυσμού. Στο πρώτο μόλις πλάνο που επιχείρησε να τραβήξει το συνεργείο, έκανε την εμφάνισή της, σύμφωνα με την κ. Τσελίκα, «μία μαυροντυμένη γυναίκα ντυμένη με την παραδοσιακή αράβικη φορεσιά που άφηνε ακάλυπτο μόνο το πρόσωπο και ξεκίνησε να μας βρίζει με χυδαία λόγια, λέγοντας ότι εδώ είναι Τουρκία. Σε κλάσματα δευτερολέπτων μαζεύτηκαν γύρω της πάνω από 150 άτομα, τα οποία ξεπετάχτηκαν μέσα από ένα παρακείμενο τζαμί. Απαίτησαν να τους δείξουμε τα πλάνα που είχαμε τραβήξει για να δουν εάν μέσα εμφανίζονταν τα παιδιά του σχολείου που εκείνη την ώρα έπαιζαν στην αυλή του, η οποία όμως δεν ήταν παρά ένας δρόμος όπου περνούσαν συνεχώς αυτοκίνητα. Την ίδια στιγμή μία ομάδα από αυτούς κύκλωσε το αυτοκίνητο του συνεργείου και με απειλές μας ζητούσαν να τους δείξουμε τα πλάνα που είχαμε τραβήξει. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο προκειμένου να προφυλαχτούμε, αφού φοβηθήκαμε ακόμη και για την ίδια μας την ζωή, εξαιτίας του μένους του πλήθους. Μαζί τους κουβαλούσαν τσεκούρια και μαχαίρια οι άνδρες και ρόπαλα οι γυναίκες» σημειώνει η κ. Τσελίκα.
Ο αστυνομικός με το ροζ μπλουζάκι
Η συνέχεια θα έκρυβε όμως ακόμη χειρότερες εκπλήξεις για τα μέλη του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου. «Επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι και μας συστήθηκε ως αστυνομικός, χωρίς όμως να προσφέρει καμία ουσιαστική βοήθεια» τονίζει η ελληνογαλίδα δημοσιογράφος. Λίγη ώρα μετά, σαν να είχαν ειδοποιηθεί από ένα αόρατο τηλεφωνικό κέντρο, στην πλατεία των Θερμών φθάνει, με κάθε είδους μέσο, πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά, Μελίβια, Εχίνο, Κοτύλη, Δημάριο. Το πλήθος πλέον ελέγχεται δύσκολα. Ουρλιάζει και απειλεί να λυντσάρει τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του «France 3».
Περισσότερα από 700 άτομα πλέον είχαν μαζευτεί γύρω από τους γάλλους, οι οποίοι από το πουθενά βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε ένα σκηνικό που όμοιό του συναντά κανείς στα χωριά και τις πόλεις των Ταλιμπάν. Εν ριπή οφθαλμού στην περιοχή έφτασαν το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι ΤRT, οι υπεύθυνοι των εφημερίδων MILLET και BIRLIK, ο δήμαρχος Μύκης Μεχμέτ Αγγά, ο αντινομάρχης Μεμίς Τουρκές, ο Μουσταφά Τσουκάλ και οι πρόεδροι όλων των γύρω χωριών. «Μας ζήτησαν να βγάλουμε την κασέτα μέσα από την κάμερα και να τους δείξουμε τι είχαμε τραβήξει. Εγώ αρνήθηκα και τους είπα ότι σύμφωνα με την δεοντολογία και τους νόμους του ελληνικού κράτους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο παρουσία εισαγγελέα ή άλλων θεσμικών παραγόντων του ελληνικού κράτους και σίγουρα όχι υπό καθεστώς βίας και απειλές εναντίον της ζωή μας. Δεν καταλάβαιναν τίποτα. Απειλούσαν ότι εάν δεν τους δίναμε την κασέτα δεν θα μας άφηναν να φύγουμε. Ένας μάλιστα από τους προέδρους που ήταν μαζεμένοι εκεί μου είπε επί λέξει πως έπρεπε να πάμε σε αυτόν πριν κάνουμε το οτιδήποτε, προκειμένου εν συνεχεία εκείνος να υποδείξει σε αυτούς με τους οποίους συνομιλήσαμε τι θα έπρεπε να πουν. Σκέφτηκα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά σε μία χώρα που θέλει να λέγεται ελεύθερη. Αντιμετωπίζαμε ένα καθεστώς κράτους εν κράτη. Το κλίμα τρόμου δε, ήταν τέτοιο που κάθε φορά που επιχειρούσαμε να βγούμε από το αυτοκίνητο μας, -όπου και όλες αυτές τις ώρες μας είχαν εγκλωβισμένους – προκειμένου να διαπραγματευτούμε μαζί τους μας έλουζαν με βρισιές και μας έφτυναν. Έκαναν σαν δαιμονισμένοι. Μείναμε έξι ώρες εκεί και μας πρόσφεραν ένα ποτήρι νερό μόνο όταν ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαπραγματεύσεις» αναφέρει η κ Τσελίκα.
Οι απεσταλμένοι του τουρκικού Προξενείου
Είναι η στιγμή που στο χωριό κάνει την εμφάνισή του ένας άτυπος μάλλον απεσταλμένος του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, μαζί με έναν δικηγόρο. Ο μεν πρώτος εμφανίζεται να έχει ειδικότητα στις κάμερες, αφού εκτός από την κασέτα ζητάει να ελέγξει και την ίδια την τηλεοπτική κάμερα θεωρώντας ότι μπορεί ενδεχομένως να έχουν καταγραφεί εικόνες στην εσωτερική της μνήμη, όπως και τελικά γίνεται. Η προβολή είναι δημόσια και γίνεται κάτω από τις απειλές και τα ουρλιαχτά του φανατισμένου πλήθους. Από την πλευρά του ο δικηγόρος έχοντας ήδη έτοιμο ένα έγγραφο το οποίο βγάζει μέσα από την τσάντα του, το δείχνει στην κ Τσελίκα και της ζητάει να το υπογράψει. «Νόμιζε ότι δε ξέρω να διαβάζω ελληνικά και είχε γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό. Το διάβασα και μου σηκώθηκε η τρίχα από αυτά που έγραφε. Δεν υπήρχε περίπτωση με τίποτα να βάλω την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο. Πήρα ένα στυλό και έσβησα τα πάντα από ένα σημείο και κάτω. Άφησα μόνο τη φράση ότι στα πλάνα μας δεν είχαμε τραβήξει και δεν επρόκειτο να δείξουμε τα παιδιά του σχολείου» συνεχίζει τη διήγησή της η κ Τσελίκα.
Σαν σκηνή βγαλμένη μέσα από αμερικανική κινηματογραφική ταινία, στο χωριό μιάμιση ώρα περίπου μετά την έναρξη του επεισοδίου έφτασαν περιπολικά οχήματα της αστυνομίας από την Ξάνθη. Η διαδικασία απεγκλωβισμού του γαλλικού τηλεοπτικού συνεργείου είχε μόλις ξεκινήσει. Οι σχετικές διαπραγματεύσεις «απεγκλωβισμού των ομήρων» θα κρατήσουν πάνω από τέσσερις ώρες. Συνοδεία περιπολικών μπρος και πίσω, το αυτοκίνητο που μετέφερε τους γάλλους πήρε το δρόμο της επιστροφής προς τον πολιτισμό. «Έπρεπε να μας είχατε ειδοποιήσει ότι θα ανεβαίνατε να κάνετε ρεπορτάζ στα χωριά που κατοικούν οι μουσουλμάνοι» ήταν η φράση με την οποία υποδέχτηκε την κ. Τσέλικα ο επικεφαλής των αστυνομικών. «Είναι μία ελεύθερη χώρα η Ελλάδα ή όχι; Εφόσον είναι, τότε ο δημοσιογράφος μπορεί και πρέπει να κάνει την δουλειά του οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται γι αυτό άδεια της αστυνομίας» ήταν η απάντηση της ελληνογαλλίδας δημοσιογράφου. Ενδιαφέρον για όσα συνέβησαν στους γάλλους υπηκόους και εξηγήσεις για το θέμα ζήτησε από την ελληνική πλευρά και το γαλλικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη Ξάνθη προτίθεται να μεταβεί και ο γάλλος πρόξενος κ. Κριστιάν Τιμονιέ.
Επρόκειτο βεβαίως για ένα περιστατικό το οποίο καταδεικνύει αφενός ότι η κατάσταση στα χωριά που κατοικεί η μουσουλμανική μειονότητα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο του ελληνικού κράτους, αφετέρου κάνει σαφές την τεράστια επιρροή που ασκεί στην περιοχή το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. Το εντυπωσιακό είναι ότι τέτοιου είδους περιστατικά αφορούν μόνο τα ελληνικά ή ξένα τηλεοπτικά συνεργεία που επιχειρούν να τραβήξουν εικόνες από την περιοχή και όχι τα τουρκικά ΜΜΕ που τριγυρνούν συνεχώς στα χωριά της μειονότητας σε Ξάνθη και Κομοτηνή κάνοντας προπαγάνδα και προβάλλοντας την τουρκική γλώσσα και κουλτούρα. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σε όλα αυτά τα χωριά τα μόνο κανάλια που «πιάνουν» οι τηλεοπτικοί δέκτες, είναι τα τουρκικά… Να σημειώσουμε ότι στα Πομακοχώρια ένας μεγάλος αριθμός Πομάκων διαφωνεί με τις πρακτικές του τουρκικού προξενείου, ζητώντας να σταματήσει να τους διδάσκεται με το ζόρι στα σχολεία η τουρκική γλώσσα, αφού δεν είναι η γλώσσα τους. Η στάση της Πολιτείας στο συγκεκριμένο αίτημα, είναι ανάλογη με τη στάση που τήρησε η ελληνική αστυνομία στο παραπάνω περιστατικό. Απλά παρακολουθεί «νίπτοντας τα χείρας της»…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η Θράκη; Η Θράκη πάει, είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Ήδη την έχουν πάρει οι Τούρκοι ή μάλλον τους την έχουμε δώσει. Είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί η παραχώρησή και προσάρτησή της στην Τουρκία" !!!!
Μη μου πείτε ότι δεν το ακούμε αυτό συχνά και από πολλούς συνομιλητές μας γύρω μας. Δηλαδή λίγο-λίγο το έχουμε πιστέψει και το περιμένουμε. Το θεωρούμε δεδομένο. Τέτοια ηττοπάθεια!
Από την άλλη οι πολιτικοί μας αποφεύγουν να αναφερθούν στα της Θράκης (αφήνω το ότι μερικοί ρίχνουν και λάδι στη φωτιά) λες και το αντιμετωπίζουν ως ταμπού. Έτσι οι μεν γείτονές μας ενεργούν, λειτουργούν συστηματικά θετικά για τη χώρα τους, ενώ εμείς λειτουργούμε συστηματικά α ρ ν η τ ι κ ά για τη δική μας χώρα. Όχι μόνο δεν αντιστεκόμαστε στις παράνομες και υπονομευτικές για την εθνική μας κυριαρχία ενέργειες των Τούρκων, όχι μόνο δεν τους εμποδίζουμε, αλλά τους... διευκολύνουμε κι από πάνω με επίσημες αποφάσεις του κράτους!!! Τους στρώνουμε και χαλί για να περάσουν και να...αλωνίζουν. Τέτοια κατάντια!
Και εμείς "Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα!"
ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Να είσαι πάντα καλά αγαπητή Κατερίνα. Δυστυχώς έχεις δίκιο - κι εσύ και ο ποιητής.

Ανώνυμος είπε...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Τί ζητεί επιτέλους ο γΑΠ ( το μικρό γ δεν είναι τυχαίο)να τους βοηθήσουμε να προκειμένου να μας διατρήσουν το παχύ έντερο; Tα βρακιά τα έχουμε κατεβάσει προ πολλού!

Ανώνυμος είπε...

...
To χειρότερο συντρόφισσες και σύντροφοι του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου, της ανανεωτικής πτέρυγας της δημοκρατικής αριστεράς, της εξωκοινοβουλευτικής ομάδας ρανταρ-σία του ισλάμ, και των ΜΚΟ "απολαύστε τον ρατσισμό" και " είμαστε όλες μετανάστριες" δεν είναι οι πενήντα - εκατό χιλιάδες ταλαίπωροι μουτζαχεντίν χάλκ....Το χειρότερο έπεται στη χώρα μας και έχει άμεση σχέση με την εφαρμογή του οθωμανικού οπισθολατρευτικού δικαίου εις το άμεσο μέλλον. Μιά γεύση των όσων πρόκειται να συμβούν εδώ στο Ατινα πήραμε πρόσφατα στο Σύνταγμα, μετά το δήθεν "σκίσιμο" του κοπρανίου, από τους συντρόφους μουτζαχεντίν εξ' ανατολών οι οποίοι έσπασαν τζάμια ( και οχι τζαμιά) αναποδογύρισαν αυτοκίνητα για να ελέγξουν τις αναρτήσεις και τα λάστιχά τους και πέταξαν τις διάσημες (πλεον) βόμβες μπουρλότωφ με τις οποίες τους εφοδιάζει ο σύντροφος Κωνσταντίνου της φράξιας ρανταρ-σια ισλάμ φορέβερ...Οι μουσουλμάνοι συντρόφθισσες και σύντροφθοι, πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνελάκια του Πλέϊ-μπόυ..Αν υποθέσουμ οτι στο Ελλαδισταν αυτή τη στιγμή -και μετά από 10-15 χρόνια που ήρθαν οι πρώτοι αδελφοί και αδελφές μουσουλμάνοι- δηλαδή μέσα σε 10 χρόνια- βρίσκονται 700 χιλιάδες υπήκοοι της μουσλιμανίγια , φαντασθείτε πόσοι θα είναι μετά από 10 χρόνια με τον σημερινό ρυθμό. Είναι ηλίου του πασοκ φαεινότερο οτι οι L-nes καφέ φραπέ με σπαστό καβλαμάκι θα είμαστε μειονότης μετά από 5-10 χρόνια. Αφού οι μουσουλμανιακοί στην Ασία ( Μπαγκλα-Πάκι-Αφγάνοι-Ιράνοι) είναι τουλάχιστον 500 εκατομύρια, και εμείς οι γιουνάνι ( L-nes τουρκιστί και στα Ορντού) είμεθα οι καψεροί 10 κατομύρια και μειούμενοι συνεχώς ελέω Γιωργάκι, ε να μην έρθουν και 10-20 εκατομύρια μουσλίμια εντώ στο Ελλαδιστάν του Γιουνανιστάν;. Ντηλαντή συντρόφισσες και σύντροφοι του Τσύριζα και της ΔΑ, σύντροφε Θανάση, οι Μουσουλάνοι αδελφοί μας μουτζαχεντίν δημιουργούν / έχουν δημιουργήσει μιά βάση στην Ελλάδα για τον πολλαπλασιασμό τους και την - με ειρηνικά και ερωτικά μέσα(βοηθήματα)-βλ. λίγο βιασμοί-λίγο οθωμανικό-κατάληψη της χώρας μας. Και άντε μετά σύντροφοι της ευρύτερης αριστεράς και της προόδου να μπορέσουμε να κάνουμε σύντροφους κομμουνιστές τους μουτζαχεντίν-ταλιμπάν και να τους διδάξουμε τον ιστουρικό υλισμό του Κάρολου. Το πιθανότερου είναι οτι αυτοί, θα μας επιβάλλουν την Σαρία, ήγουν το θρησκευτικό τους νόμο, συντρόφισσες και σύντροφοι και ΜΚΟ ( Μπίζνες Καλά Οργανωμένες)

1 Νοεμβρίου 2010 4:59 μ.μ.

Δημοσίευση σχολίουΝεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)