Τετάρτη, Φεβρουαρίου 07, 2007

Η σημαία αυξάνει το ΑΕΠ; Στείλτε email να σταματήσει την αθλιότητα το CNN!



Είδατε στις ειδήσεις την κίνηση του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού των κορμοράνων του Περσικού Κόλπου (CNN), να ανακηρύξει ως μία από τις 101 μεγαλύτερες οικονομικές βλακείες παγκοσμίως την αύξηση του ΑΕΠ από την ελληνική κυβέρνηση.
Κριτική στην απόφασή τους δεν θα κάνουμε αφού οποιοσδήποτε δικαιούται να κριτικάρει οποιονδήποτε. Η αθλιότητα βρίσκεται στην διαδικτυακή ανάρτηση της ελληνικής σημαίας δίπλα στην είδηση περί «βλακώδους» αύξησης του ΑΕΠ.
Αν ήθελαν να απεικονίσουν τον «ένοχο» μπορούσαν να βάλουν μια φωτό του κ. Καραμανλή ή του πανελίστα της κ. Καραβάτου κ. Αλογοσκούφη. Όχι το εθνικό μας σύμβολο που δεν διέταξε κάποιον να κάνει «βλακεία».
Αν συμμερίζεστε την άποψή μας, πρώτα κάντε κλικ στη διεύθυνση που ακολουθεί:


http://money.cnn.com/galleries/2007-
-/biz2/0701/gallery.101dumbest_2007/39.html


Στη συνέχεια είτε στείλτε ένα email διαμαρτυρίας στους εμπνευστές της «ανάρτησης» της σημαίας μας στο εν λόγω άρθρο επιλέγοντας το «Email the editors» ή αφήστε ένα σχόλιο στο blog που άνοιξε επί τούτου το site του κορμοράνου επιλέγοντας «Post a blog comment»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε αδιάβροχοι, μήπως κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος;
Το CNN σας φταίει;
Κάνετε λάθος που λέτε ότι "το εθνικό μας σύμβολο που δεν διέταξε κάποιον να κάνει «βλακεία»."
Πώς δεν τον διέταξε; Οταν ο ελληνικός λαός ψήφισε αυτό το κόμμα τι έκανε; Ανέβηκαν στην εξουσία με το έτσι θέλω και δεν το ξέρω;
Μήπως είστε λίγο "αλλού";
Το CNN μια χαρά κάνει αυτό που κάνει. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε και το κούφιο μας κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

κοντος ψαλμος αλληλουια φιλαρακια το μονο που μπορω να στειλω ειναι βρισιες..!!! και στα ελληνικα..!!! αλλα για πειτε μου.Τους ''μαγκες'' που την καινε εξω απο τους ''ναους της γνωσης''και καθομαστε σαν μαλακες με μια απαθεια..και κοιταμε!!!!! εκει τι πρεπει να κανουμε??..αυτη ηεικονα κι αν κανει το γυρο του κοσμου..τουλαχιστον ανεμιζει αγερωχα..γιωργος ο ψαρας..

Ανώνυμος είπε...

διαφωνώ που έβαλαν την ελληνική σημαία. έπρεπε να βάλουν την φωτογραφία του αλογοσκούφη ως δείγμα ηλιθιότητας (ελληνικής πατέντας)