Τετάρτη, Οκτωβρίου 31, 2007

O παράνομος έρως της κυρίας Ζαμπέτας Μπαλουρλόγλου-Φουντουνίδου μετά του κυρίου Νεοκλέους Παραλίδη-Τζουμπέ και ο άδικος κόσμος μας


Ανέκαθεν, δηλαδή από τότε που ανακαλύφθηκαν οι βεντούζες, δεν είχε τόση σημασία η είδηση αυτή καθαυτή όσο η διασύνδεση των ειδήσεων ή πληροφοριών.
Παράδειγμα. Είδηση πρώτη: Η ώρα είναι περασμένες τρεις και η κυρία Ζαμπέτα Μπαλουρλόγλου-Φουντουνίδου, οικοκυρά, βρίσκεται ακόμη στο ξενυχτάδικο «Ψαρόκολλα» πίνοντας ουισκόμπομπες μαζί με τον κύριο Νεοκλή Παραλίδη-Τζουμπέ, χονδρέμπορο παπουτσιών από το Λιόπεσι.
Αμφότεροι σχεδιάζουν σε κάνα εικοσάλεπτο να κατευθυνθούν παραπλεύρως, στο ξενοδοχείο «Η Ωραία Μαγκουφάνα» για το… κονέ.
Η είδηση τούτη δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν θα τύγχανε δημοσίευσης, ούτε μονόστηλο, στα κοσμικά του Ημερήσιου Κήρυκα του Μπραχαμίου.
Ωστόσο, η διασύνδεσή της με τις πληροφορίες που ακολουθούν θα χτυπούσε πρωτοσέλιδο στον ημερήσιο τύπο και –τουλάχιστον- πεντάλεπτη ανάλυση στα τηλεοπτικά δελτία.
Πληροφορία πρώτη: Η κυρία Μαρία Μπαλουρλόγλου-Φουντουνίδου, οικοκυρά, σύζυγος Βρασίδα Φουντουνίδη, εκδοροσφαγέα και παλινοστούντα εκ Τσάλκας Γεωργίας, είχε πει στο σύζυγο πως θα πήγαινε στην ολονυχτία του οσίου Σουλπικίου στην ομώνυμη παλιοημερολογίτικη μονή στο Μπραχάμι.
Πληροφορία δεύτερη: Ο σύζυγος έχει μόνο ένα χόμπι. Κυνήγι αγριογούρουνου – συνεπώς είναι κάτοχος καραμπίνας και μονόβολων φυσιγγίων.
Πληροφορία τρίτη: Ο Βρασίδας Φουντουνίδης υποπτεύεται πως η γυναίκα του τον απατά και θεωρεί πως τέτοιες ντροπές ξεπλένονται μόνο με αίμα.
Πληροφορία τέταρτη: Ο κυρ Βρασίδας έχει παρακολουθήσει την κυρά Ζαμπέτα Μπαλουρλόγλου-Φουντουνίδου και ήδη κατευθύνεται πάνοπλος στην «Ψαρόκολλα», πανέτοιμος για ένα πατροπαράδοτο λουτρό αίματος.
Γιατί τα γράψαμε όλα αυτά; Για να διασυνδέσουμε δυο πρόσφατες ειδήσεις (μία ελληνική και μία διεθνή) που φωτογραφίζουν την κατάσταση της κοινωνίας μας:
Είδηση πρώτη: Τέλος στις επαχθείς συμβάσεις που υπογράφουν οι καταναλωτές με ινστιτούτα αδυνατίσματος θα βάλει το υπουργείο Ανάπτυξης. Σ’ αυτές τις συμβάσεις ακόμη και αν διακόψουν τις επισκέψεις, οι καταναλωτές είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν.
Είδηση δεύτερη: Εκατομμύρια άνθρωποι στην Αφρική και την Ασία γεννιούνται και πεθαίνουν... αδήλωτοι, συνήθως από πείνα ή ανίατες ασθένειες.
Όμορφος κόσμος, ηθικός...

4 σχόλια:

Aggelos Spyrou είπε...

Ηθικού κόσμου συνέχεια: Κύριος Μπουμπουνάκης, κάτοικος Ν.Ερυθραίας, ακροατής και αναγνώστης σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο: (τρώγοντας κοτόπουλο με σάλτσα ροκφόρ): Έχουν δίκιο οι αδιάβροχοι, πρέπει κάτι να γίνει για τα μαυράκια. (γιάμι!).

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Άγγελε, κέφια έχεις και (καλώς) κογιονάρεις την υποκριτική ευαισθησία ορισμένων.

thanasis είπε...

wraio text...
sas parakalw grapsete ena ar8ro gia ton patriotismo kai pws ton eklambanoun oi neoelloines...
exw arxisei kai fobamai pws pleon oi suma8htes mou adiaforoun plhrws gia thn patrida tous...estw kai enas na diabasei t ar8o sas kai allaksei gnwmh einai kati....
euxaristw ek twn proteron

Suspect είπε...

ωραια.

ας καταργηθουν τα ινστιτουτα αδυνατισματος...