Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2007

SIR TAKIS ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΜΕ!!!


Κοντέψαμε ν' ασπρίσουμε (στην κεφαλή) μέχρι να δούμε διπλάκι του Θρύλου στο Champions League. Περάσανε προπονητές, παίκτες, δισεκατομμύρια πεταμένα στον κουβά, αετονύχηδες και δεν συμμαζεύεται. Ο Τάκης Λεμονής τα κατάφερε. Έσπασε την παρθενιά, έδειξε την αξία του στο γήπεδο κι όχι στις κουβέντες και ο ΟΣΦΠ πέτυχε και το πρώτο του τέρμα επί γερμανικού εδάφους. Και μετά το δεύτερο και το τρίτο. Μπράβο σε όλους και ειδικά στον Sir Takis και στον Αντώνη Νικοπολίδη. Παρακάτω τους αφιερώνω την μνημειώδη μπούρδα που έγραψε σήμερα στην SportDay ο ειδήμων Χρήστος Σωτηρακόπουλος με τίτλο "Και Η Ισοπαλία Είναι Σαν Διπλό". Προσέξτε πως καταλήγει ο παντογνώστης:


"Στο κυνήγι του πρώτου «διπλού» στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός πέρασε στο παρελθόν δίπλα από την Ιθάκη του. Στο «Ριαθόρ», χρειαζόταν ένα απλό διώξιμο της μπάλας το 2001 για να τελειώσει το ματς. Δεν έγινε. Οπως και στο Τροντχάιμ το 2005, όταν πρώτα ο Νικοπολίδης είχε αποκρούσει πέναλτι.
Γενικά η συμπεριφορά του πρωταθλητή Ελλάδας στο εξωτερικό σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ θυμίζει προσκόπους σε εκδρομή που χάνουν τον οδηγό τους. Λείπει η καθαρή σκέψη, η αυτοπεποίθηση και το τσαγανό. Οταν όλη μέρα στο παρελθόν συζητούσαν οι παίκτες για τους λόγους που τους εμποδίζουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και επίσης έχει ριζωθεί στο μυαλό πως φταίει η κακοδαιμονία, το ριζικό, κάποια κατάρα, τότε το πρώτο βήμα προς τον γκρεμό γίνεται υποσυνείδητα.
Κάποια μέρα αυτό το σερί θα σπάσει. Το θέμα είναι πότε. Μπορεί να είναι σήμερα; Με το χέρι στην καρδιά, όχι!"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που πήρε φόρα η ομάδα θα κερδίζει μέσα-έξω. Είμαστε καταδικασμένοι να πάρουμε το Τσάμπιονσς Λιγκ. Όλους θα τους τρελάνουμε.

Μύθος είπε...

Τελικά πρέπει να έχουμε τον sir Takis κάτω από μόνιμη απειλή εκδίωξης!...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Και κάτι που ήθελα να πω: τέλειος ο Γκαλέτι, τέλειος ο Κοβάσεβιτς, αλλά ρε παιδιά, τι παίκτης είναι αυτός ο Πατσατσόγλου;;; Εργάτης αθόρυβος!!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Καλά μην την ψωμίσουμε κιόλας. Σπουδαία νίκη, ιστορική κι άλλη φορά θα προσέχω κι εγώ να μη λέω μ@#&κίες για την ομάδα μου. Ομολογώ ήμουν πολύ απαισιόδοξος, συνεπώς έσφαλα.

Μύθος είπε...

Όλοι ήμασταν απαισιόδοξοι... Αλλά οι παίκτες του θρύλου ήταν οι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ!!!!!

(Sorry guys!)

Suspect είπε...

ψυχραιμια.

και τις προαλλες ο θρυλοις εριξε 6 στη Λεβερκουζεν και αμεσως μετα εφαγε 3 απο τη Μακαμπι...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Suspect ας κοιτάξουμε το μέλλον με συγκρατημένη αισιοδοξία!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ο Σωτηρακόπουλος μπορεί να βγάλει το χέρι από την καρδιά και να το βάλει... άσε καλύτερα να μην σας πω που.

Ανώνυμος είπε...

4-2 perastika

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Και στα δικά σας.