Σάββατο, Ιουνίου 30, 2007

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!


Φίλοι επισκέπτες και ακροατές. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως είστε μπόλικοι, αγνοούσαμε όμως πόσο πολύ θέλετε να στηρίξετε ενεργητικά την προσπάθειά μας. Στο post που είχαμε αναρτήσει για την ψηφοφορία της Ελευθεροτυπίας για τις πιο αγαπημένες εκπομπές στο ραδιόφωνο ανταποκριθήκατε - και μάλιστα χωρίς τσιγκουνιές. Μας στηρίξατε σε τέτοιο βαθμό που ο συντάκτης της στήλης Τετράδιο, ο συνάδελφος Δημήτρης Κανελλόπουλος απόρησε αν έχουμε τόσο "σουξέ ή αν έπεσε σύρμα". Δικαίως απόρησε ο άνθρωπος αφού το ποσοστό που του έβγαινε (90%) θυμίζει πιο πολύ εκλογικό ποσοστό του Μπάαθ στο Σανταμικό Ιράκ ή δημοσκόπηση στην Αλβανία του Χότζα.
Δεν έπεσε σύρμα, έπεσε ασύρματο. Αρκούσε ένα post για να μπείτε στον κόπο να ρίξετε ένα ψηφαλάκι και σ' εμάς και για να αποδείξετε ότι στηρίζετε με πάθος τις όποιες επιλογές σας.

Τι άλλο να πούμε παρά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΥΓ: Επίσης, η στάση σας αποδεικνύει για μία περαιτέρω φορά την τρομερή ισχύ του μέσου που λέγεται Ίντερνετ και στο οποίο σκοπεύουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα πλην του παραδοσιακού (πλέον) blog.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος σας στηρίζει χωρίς λόγο... Να σας ευχηθώ, τα όσα έχετε στο μυαλό σας να κάνετε στο ιντερνέτι του διαβόλου (εκεί που μαζέυονται οι παιδεραστές και οι σατανιστές) να πάνε καλά και να είστε σίγουροι ότι θα μας έχετε κι εμάς κοντά :)