Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2007

Η σκιά από τις πλερέζες των μαύρων χηρών πλανάται πάνω απ' την Ευρώπη


Μητροπολίτης Ζακύνθου: «Οι χήρες φοράνε τις πλερέζες πριν το μοιραίο».
Έπειτα από τη συγκεκριμένη δήλωση αυτοδίκαια ανακηρύσσεται ο Χρυσόστομος Ζακύνθου «χήρα της ημέρας».
Αναφερόταν η ιερότητά του στην ανάγκη να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαδοχής στην ιεραρχία της Ελληνικής Εκκλησίας.
Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι κουβέντες έχουν τόση σχέση με τον χριστιανισμό όσο τα σαλάμια αέρος με τη νανοτεχνολογία.
Οι οπαδοί του μητροπολίτη που έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο για τη συνέντευξή του στο Penthouse ισχυρίζονται ότι καλώς παραλλήλισε εαυτόν με χήρα ο κ. Χρυσόστομος διότι δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με παντρεμένη, αφού ο θεσμός του γάμου δεν αφορά τους μητροπολίτες.
Υπό τοιαύτες συνθήκες δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις την ηθική ανωτερότητα των γυπών και των κορακιών όταν συγκρίνονται με τους ανθρώπους.
Τα όρνεα τρέφονται με σάρκες μόνο και εφόσον υπάρχει πτώμα.
Όσο υπάρχουν ενδείξεις ζωής στο ασθενές ον δεν ασχολούνται με την υπόθεση.
Οι άνθρωποι την πέφτουν και σε αρρώστους…
Μια που αναφερθήκαμε στις χήρες: η κ. Μιμή Λιάνη Παπανδρέου «αποκάλυψε» λεπτομέρειες για το βρώμικο ΄89 και τη μάχη διαδοχής του Ανδρέα Παπανδρέου σ’ ένα θεσμικό όργανο του ΠΑΣΟΚ:
Το Αλ Τσαντήρι Νιουζ του Λάκη Λαζόπουλου!
Ερωτηθείσα υπό του Λάκη αν το πνεύμα της επιστολής Γιώργου Παπανδρέου προς τον Ανδρέα Παπανδρέου είχε να κάνει με τη διαφύλαξη της υγείας του αειμνήστου Ανδρέα, είπε μονολεκτικά «όχι».
Δηλαδή, σύμφωνα με την Λιάνη που θα «έκλεινε» ως γυναίκα άμα τη μεταστάσει του Ανδρέα στας αιωνίους μονάς, ο υιός Γιώργος έλεγε στον πατέρα του να φύγει εκτός Ελλάδος για να τον ξεφορτωθεί από πρόεδρο του Κινήματος – όχι για να τον προστατεύσει από ψυχικές ταλαιπωρίες.
Να σας εξομολογηθώ κάτι; Αν μου είχε σκάσει κι εμένα τέτοια στρακαστρούκα στα μούτρα (μπαμπάς παντρεύεται Μιμή), δεν θα ήθελα και τόσο πολύ να διαφυλάξω την υγεία του…

1 σχόλιο:

Μύθος είπε...

Θα μείνω σε κάτι πολύ σημαντικό το οποίο θίξατε ακροθιγώς μόνον: η νανοτεχνολογία και τα σαλάμια αέρος. Θα ήθελα, εάν είναι δυνατόν, να επεκταθείτε εις την ιδέαν. Πιστεύω ότι με μία καλή περιγραφή θα μπορούσαμε να πάρουμε μέχρι και επιδότηση για ερευνητικό πρόγραμμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Φιλιά,
Μύθος