Δευτέρα, Οκτωβρίου 27, 2008

Ο εμίρης κι ο κακομοίρης

Ο κακομοίρης δεν χρειάζεται λεζάντα. Είναι ο κυριούλης που αναπληρώνει τον Αυτιο-μάχο και Ντασκο-κτόνο Θόδωρο Ρουσόπουλο. Ο εμίρης είναι ο πρωθυπουργός του Κατάρ Σεϊχ Χαμάντ Μπιν Τζάμπερ Αλ Θάνι!
Ελπίζουμε από την συνάντηση να προκύψει κάτι καλό και για τους δυό. Ο εμίρης να τσεπώσει την Ολυμπιακή κι ο αναπληρωτής Ρουσόπουλος να κονομήσει κάνα ρολογάκι.
Να μην ξεχάσουμε και τούτο:

Σαδιστής ο κακομοίρης!
Να παρέμβει η Διεθνής Αμνησία!

(Στη φωτογραφία ο κ. Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΚΤΩΡ με τον διαχειριστή νεοκλασσικής μονοκατοικίας στην οδό Ρηγίλλης και απόστρατο θαμώνα του Μπαϊρακτάρη)

Ο κακομοίρης όχι μόνο εξόρισε άπαξ διά παντός τους "νταβατζήδες" στιλ Μπόμπολα (μην γκρινιάζετε, έτσι τους αποκαλούσε λιγδωμένος στα σουβλατζήδικα), αλλά πηγαίνει κάθε τόσο στους τόπους όπου μαρτυρούν οι ταλαίπωροι για να ικανοποιηθεί με τα χάλια τους.
Όπως είπαν τα περισσότερα δελτία ειδήσεων ο κακομοίρης πήγε μέχρι τα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΚΤΩΡ στο Κατάρ και άκουσε ευλαβικά ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Μπόμπολα!
Τόμπολα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μακαρι η Qatar να την αγορασει,να χουμε μπας και δουμε εξυπηρετηση.Οποτε και να εχω ταξιδεψει με την Ολυμπιακη ηταν περιπετεια,ασε που ταιζουμε και τους χαραμοφαιδες.G APO CT