Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2008

Της πλάκας η παρέλαση! Οργάνωση καφενείου


Ίσως είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο ελληνικός στρατός δείχνει τέτοια εικόνα ανοργανωσιάς και διάλυσης.
Είναι σίγουρα η πρώτη φορά στα χρονικά που ο κόσμος διαλύεται, φεύγει, επειδή εδώ και μισή ώρα έχει ολοκληρωθεί η παρέλαση των τεθωρακισμένων και δεν έχει αρχίσει ακόμα η παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων.
Ο τούρκος υπουργός Άμυνας πάντως είναι εκεί, καμαρωτός καμαρωτός, όπως και ο Ιταλός πρεσβευτής.
Ο πρώτος σίγουρα επιχαίρει για την κατάντια μας μια και ένας διαλυμένος ελληνικός στρατός εγγυάται την ασφάλεια του κεμαλισμού στην περιοχή.
Ο δεύτερος μάλλον απορεί από τι είδους στρατό έχασαν το 1940.

YΓ: Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα. Σήμερα, πάμπολλοι εθνικά υπερήφανοι κάτοικοι της Κω είχαν μοντάρει μια τεράστια ουρά για να επιβιβαστούν στο πλοιάριον "Κωστάκης" που τους ταξιδεύει μέχρι το "Μποντρούμ" (Αλικαρνασσός για τους παλιομοδίτες επικίνδυνους εθνικιστές) για να αγοράσουν φτηνά τουρκικά καλούδια. Ερωτηθείσα σχετικά από εκνευρισμένο περαστικό (Αθηναίο) μια κυρά-ντουντού απάντησε:
"Ε και; 28η Οκτωβρίου είναι σήμερα. Όχι 25η Μαρτίου. Άλλωστε δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Οι εθνικές εορτές είναι ό,τι πρέπει. Κι αν θες να μάθεις πάμε και 25η Μαρτίου!".
Ω, αδούλωτοι Έλληνες που πολεμάτε (την ακρίβεια) σαν ήρωες...

6 σχόλια:

spooky είπε...

Ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα, γιατί, αν αναφέρω αυτά που έχουν δει τα μάτια μου κι έχω μάθει, δεν θα είναι προς τιμήν μου που γνωρίζω τέτοια άτομα τα οποία ενεργούν με τέτοιο τρόπο - και ρεζιλεύουν και τις Ένοπλες Δυνάμεις με τις βλακείες που κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

afou den exi mini tipota,i nisiotes tha kanoune kati?

Theodore είπε...

Ο Σολωμος ελεγε, οτι Εθνικον ειναι, το αληθες.
Προς τι λοιπον, η σιωπη;

yannis είπε...

Δηλ. τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Κω; Αφού τους έχουν γραμμένους όπως όλους τους ακρίτες.
Να κάθονται να τους αρμέγουν οι "έξυπνοι" Έλληνες μαγαζάτωρες που θέλουν να σηκώσουν 3όροφη οικοδομή μέσα σε 2 χρόνια;
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι αθηναίοι να τα έχουμε όλα στα πόδια μας σε λογικές τιμές.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ελλαδα εδω και 3 μηνες.Εχω παθει πλακα με τισ τιμες.Τελικα δεν ειμαστε τοσο ...λακες οσο φαινομαστε αλλα ακομη μεγαλυτεροι.Οχι Τουρκια αλλα και στον Αρη θα πηγαινα αν ηταν συμφερον,μονο και μονο να μην τους δινω την χαρα να με πιανουν ..@λακα.


ΥΓ. γεια σου Αιρετικε.

ioannis_the_great είπε...

Καλημέρα. Δεν φταίνε οι φαντάροι αλλά οι ανώτεροι τους. Επίσης το ίδιο γίνεται και με την Βουλγαρία. Οι εκδρομές διημέρου για ψώνια στην Βουλγαρία είναι σύνηθες φαινόμενο. Όλοι ξερετε τι γίνεται ενω κάποιοι το έχουν κάνει επάγγελμα το να φέρνουν πράγματα και για άλλους. Σας παρακαλώ θα ήθελα να δω η να ακούσω και εδώ το σοου Αλέφαντου