Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

Delivery από τα Τάρταρα

Καλά, το ξέρουμε το φάντασμα. Έχουμε πείρα από το αιώνιο χτικιό, το άγος που χτύπησε τη γη των Δαναών. Το καταλάβαμε. Ζητά αίμα απ' τους αναιμικούς. Αυτό ξέρει αυτό κάνει. Γι' αυτό ξεβράστηκε από την άβυσσο. Η οσμή της αδικίας χτύπησε τα ρουθούνια του μικρού ψευδοπροφήτη και ηδονίζεται, γελά.

Αυτοί δίπλα στο αιωνόβιο ανάθεμα αποδείχτηκαν ασήμαντοι, ακόμα και τούτη την ύστατη ώρα. Μπορούσαν να του κάνουν μια τοσοδούλα απλή ερώτηση: Εσύ ποια από τις τρεις συντάξεις σου θα χαρίσεις για να ξεπλύνεις ίχνος από το βδέλυγμα που άπλωσε η ύπαρξή σου στον αιώνα της; Μα καλά, τόσο χρήμα μπουκώνουν στην τηλεόραση. Ούτε τόσο δεν τους έφτασε για το ήκιστο θάρρος που προϋποθέτει η ερώτηση; Πόσα δισ απαιτούνται για να εκφράσουν τον λαό; Να τους τα δώσουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεπουλημένα cult πρόσωπα, αστεία ανδρείκελα ακριβώς σαν κι αυτά που φιλοξενούν στα στούντιο.....

Τον έχουν ξεθάψει τρεις φορές μέσα σε ενάμισι μήνα και μας τον σερβίρουν. ΗΗΗΗΗΗμαρτον πιααααα

και κάτι άλλο:

Τερμα οι προκλήσεις!

Θέλουμε να άκούσουμε απο τα χείλη του πρωθυπουργού την Κυριακή, οτι οι περικοπές μισθών, δώρων κλπ,
αφορούν πρώτα τον ίδιο και τους υπόλοιπους 299 της Βουλής.

Αλλιώς δεν πείθουν....

ευχαριστώ και καλή σας μέρα

Ανώνυμος είπε...

Και οι τρείς συντάξεις..........και οι επαύλεις στην Κρήτη.............και τα αρχαία στο σαλόνι.............και το βόλεμα της οικογένειας..............(υπουργοί - βουλευτές κλπ).........Με το κάτσιμο στο σβέρκο μας τι θα γένει?Μυρίζει και........φορμόλη!!!
Έλεος πιά!!!!!
Όσο για τα ξεπουλημένα τομάρια των καναλιών της τηλεόρασης αυτοί πρέπει να φάνε το αμέτρητο ξύλο!!Όλοι οι σφουγγοκωλάριοι!!!