Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 23, 2010

Chemtrails over Attica II



Εδώ και μερικές ημέρες στους ουρανούς γίνεται πάρτυ. Όλως τυχαίως αυτά τα πάρτυ ψεκασμών επαναλαμβάνονται όποτε αναμένονται κινητοποιήσεις εργαζομένων και άλλων πληθυσμιακών ομάδων. Ίσως να πρόκειται για εξελιγμένες και βελτιωμένες εκδοχές μαζικής "χαϊβανίτιδας" που λέει κι ο Λιακόπουλος. Το καλό είναι ότι τους έχουμε πάρει -πια- χαμπάρι. Οι λήψεις είναι σημερινές, από Μαρούσι.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

το καλό είναι ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι...το κακό είναι πως ό,τι κι αν μας ψεκάζουν, εμείς το εισπνέουμε...

Ανώνυμος είπε...

...ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝ (ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΡΑΔΥ 'Η ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ;;;
ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ:
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΑΣ (FL300)ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΙΚΙ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ(ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΑΦΩΝ)...
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ..
ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟΣ ΛΙΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

...ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ;;;;;.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Af_y2LVDvuk

Ανώνυμος είπε...

greca speaking (για το λινκ απο το youtube)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ.τΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ... Ο "ΚΑΠΝΟΣ" ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Θαρραλέε ανώνυμε τα βίντεο τα είδες; Τις μαρτυρίες τις άκουσες; Τον καθηγητή Κατσαρό τον παρακολούθησες; Επιχειρήματα έχεις να μας πεις ή μόνο κουβεντούλες στα κεφαλαία; Αν είσαι Αμερικανός και δεν γνωρίζεις που τονίζονται οι λέξεις μπορείς να ζητήσεις την βοήθεια του κοινού. Μήπως έχεις κάποια επιστημονικά διαπιστευτήρια και τα αγνοούμε; Κάθε απάντηση δεκτή.