Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013

Quiz: που, πότε και πόσο δούλεψε ο Χρήστος Παπουτσής;


Πώς ξεκινάει το επίσημο βιογραφικό του Χρήστου Παπουτσή; Αντιγράφουμε από το ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. (δώστε σημασία στο πόσο έχει εργαστεί: "Παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία"). Εδώ τέλεψε με την εξαρτημένη εργασία ο Χρηστάρας και άρχισε σταδιοδρομία στην πασοκάρα.

ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ 
CV ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1953 και σπούδασε στην Οικονομική Σχολή του
Πανεπιστημίου Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και
ανέπτυξε αντιστασιακή δράση. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν σε
ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.

Το 1974, έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ και το 1976 μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του
κινήματος και μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου της ΕΦΕΕ έως το 1978. και μπλα μπλα μπλα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιαληταράς Παπουτσής πέρα από το γεγονός ότι ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί μετά το ναυάγιο του Σάμινα, ως ευρωβουλευτής δεν έπραξε τίποτε καλύτερο. Του είχε ζητηθεί μέσω επιστολών που εστάλησαν από Βάσκους και Ισπανούς συναδέλφους του ευρωβουλευτές να μεσολαβήσει στο Ελληνικό υπουργείο παιδείας ώστε η Ελληνική Γλώσσα να καταστεί η επίσημη γλώσσα της ευρωπαϊκής ένωσης. Στην πραγματικότητα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν να ανασχέσει και να σαμποτάρει τις προσπάθειες των ευρωπαίων συνδέλφων του. Πάντως από όποιο πόστο και αν πέρασε το εν λόγω πολιτικό ζώον απέδειξε περίτρανα ότι υπήρξε απαθής ,άβουλος, άχρηστος και ανίκανος σε όλη την πορεία της πολιτικής του καρριέρας.

Ανώνυμος είπε...

Γεννήθηκε στο Σκλήθρο Αγιάς.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ήρθε στην Αθήνα, λόγω οικογενειακού συμβάντος και λόγω οικονομικών δυσχερειών. Εργάστηκε για ένα διάστημα στα "Ασφαλιστικά γραφεία ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΑΕ (στην οδό Χρ. Λαδά 2, απέναντι από τα γραφεία -τότε- του ΔΟΛ) στον κλ. ΖΩΗΣ (έχει την σημασία του) και συγκεκριμένα στην εκπροσωπούμενη από τα γραφεία ασφαλιστική "ΕΡΜΗΣ" ΑΕΕΓΑ, στην οποία συμμετείχε με αρκετά μεγάλο ποσοστό η "ΕΘΝΙΚΗ" ΑΕΕΓΑ(κι' αυτό έχει την σημασία του).
Από την ασφαλιστική αποχώρησε οικειοθελώς λόγω "πλήρους απασχολήσεώς" του στο Κόμμα ....όπου τον "μύησαν" ο Φ. Λ εργαζόμενος στα Ασφ. Γρ. Τριανταφυλλίδη και ο Τ. Λ εργαζόμενος -τότε- στον όμιλο της Εθνικής ΑΕΕΓΑ.

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ?