Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019

Χειρότερος για τον Ελληνισμό ο Παπανδρέου από τον Κεμάλ


Σαν σήμερα πέθανε ο μεγάλος γενοκτόνος των λαών και των φυλών της μικράς Ασίας – και του Ελληνισμού ασφαλώς – Μουσταφά Κεμάλ. Πολλές θα είναι, και εντελώς δικαιολογημένες, οι αναφορές στο πρόσωπο του, στο αδίστακτο το χαρακτήρα του και στα φρικτά μαζικά εγκλήματα του. Οι αρνητικές αναφορές και οι ονειδισμοί θα γίνονται από όλους εκείνους που νιώθουν ακόμα στο πετσί τους την απανθρωπιά που αποκαλείται τουρκισμός και κατάγονται από πόλεις χωριά και περιοχές όπου δεν άφησε λίθο επί λίθου αυτός ο σφαγέας.

Ωστόσο, στην Ελλάδα, παρότι έχουμε κληρονομήσει μια τεράστια κουλτούρα και μια ανεκτίμητη κληρονομιά βασισμένη στους νόμους των μαθηματικών και πάσης θετικής επιστήμης, τείνουμε να μην σεβόμαστε τους αριθμούς – και οι αριθμοί λένε ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ ευθύνεται για λιγότερες δολοφονίες Ελλήνων από ό,τι η πολιτική που άσκησε ο Ανδρέας Παπανδρέου!

Αυτή η σκοτεινή προσωπικότητα που κυβέρνησε επί χρόνια την Ελλάδα μαζί με τους Άκηδες, τους Μένιους, τους Γιάννους και όλο το συναπάντημα, νομιμοποίησε τις αμβλώσεις. Αυτό έγινε το 1986. Οι αμβλώσεις κάθε χρόνο στερούν την ζωή από περίπου 300.000 έλληνες όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το
cnn.gr (άρθρο με τίτλο «Προβληματίζει ο αριθμός των εκτρώσεων στην Ελλάδα»). Εκεί αποκαλύπτεται ότι σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημογραφικά στοιχεία του πληθυσμού «στην Ελλάδα κατοικούν 2,2 εκατ. γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε 1,5 εκατ. γυναικών (18-35 ετών) που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, μόνο το 4% αυτών γνωρίζει πώς να προφυλάσσεται από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη (λαμβάνοντας αντισυλληπτικά χάπια).

Την ίδια στιγμή, στην υπόλοιπη Ευρώπη το εν λόγω ποσοστό αφορά στο 22% των γυναικών, σύμφωνα με στοιχεία από έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, το 2013. Το σπουδαιότερο είναι πως οι Ελληνίδες «εκτινάσσουν» το μέσο όρο στις εκτρώσεις, καθώς το 22% αυτών έχει προχωρήσει έστω και μία φορά σε διακοπή κύησης, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη το αντίστοιχο ποσοστό αφορά μόνο στο 2% των γυναικών.
Τα ποσοστά, πέρα από το γεγονός ότι είναι καταγεγραμμένα, έχουν απόλυτη συνάφεια με την πραγματικότητα, αν αναλογιστεί κανείς την παντελή έλλειψη ενημέρωσης αναφορικά με τη σεξουαλική αγωγή που είναι ανύπαρκτη στα πιο κρίσιμα έτη των δύο φύλων, στη σχολική ηλικία. Ως εκ τούτου, τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες είναι για ακόμη μία φορά αποκαρδιωτικά και δείχνουν τις συνέπειες από την ολοκληρωτική απουσία ενημέρωσης.
Την απάντηση στο συγκεκριμένο συμπέρασμα δίνουν οι 40.000 εκτρώσεις που καταγράφονται ετησίως στην Ελλάδα, οι οποίες και πραγματοποιούνται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, με το συνολικό αριθμό να υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 300.000.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να σημειωθεί πως ένα στα τέσσερα κορίτσια (ηλικίας 14 έως 17 ετών) έχει κάνει έκτρωση, ενώ οι μισές έφηβες που προχωρούν σε διακοπή κύησης δεν έχουν ενημερώσει ούτε τη μητέρα τους, σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα ακόμη ποσοστό που καταδεικνύει την ελλιπή πληροφόρηση για σεξουαλικά θέματα όσον αφορά στους ανήλικους».

Ο Κεμάλ σκότωσε περίπου 1.200.000 Έλληνες. Όμως, οι επιδόσεις του Παπανδρέου στο ξεπάστρεμα της φυλής μας ξεπερνούν αυτές του Τούρκου. Αν κάνουμε έναν απλό υπολογισμό (300.000 εκτρώσεις επί 33 έτη) θα δούμε ότι την ψυχή του Ανδρέα Παπανδρέου βαραίνουν οι απώλειες περίπου 10.000.000 Ελλήνων. Χωρίς αυτόν τον έκλυτο άνθρωπο και το καταστρεπτικό για το έθνος κόμμα του ο πληθυσμός μας θα ήταν διπλάσιος και η θέση μας στον κόσμο πολύ καλύτερη. Αν συνυπολογιστεί και η άλλη επίδρασή του στα ελληνικά πράγματα, όπως η κατάργηση του πολυτονικού, η εξαχρείωση των ηθών, τα δωράκια των εκατομμυρίων που δικαιούνται να κάνουν οι πολιτικοί στον εαυτό τους, τότε καθίσταται σαφές ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει βλάψει την Ελλάδα περισσότερο από τον Ατατούρκ – όπως το ίδιο έχει κάνει η ΝΔ που κατήγγειλε την πολιτική ΠΑΣΟΚ στο θέμα των αμβλώσεων και σε μια σειρά από άλλα ζητήματα κι όταν ανέλαβε την εξουσία δεν άλλαξε τίποτα απ’ όσα μεμφόταν. Αυτά λένε οι αριθμοί, αυτά λένε και οι άγραφοι αλλά απαράγραπτοι νόμοι που έχουν ορίσει τι είναι καλό και τι είναι κακό.

Οι ψυχές των αθώων παιδιών που κατασφάζονται... νομίμως από τις μανάδες τους, στον άλλο κόσμο, καταθέτουν ως μάρτυρες κατηγορίας εναντίον των δολοφόνων τους κι εναντίον του Ανδρέα που νομιμοποίησε τις σφαγές των νηπίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: