Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2021

Η ακύρωση του Αγώνα

Ειρωνικό δεν είναι; Δύο αιώνες συμπληρώνονται μετά τον Μεγάλο Ξεσηκωμό του Γένους εναντίον των Τούρκων και η Ελευθερία, που μας έχει αφαιρεθεί (από ελληνόφωνους μάλιστα), είναι περισσότερη απ’ όση λάβαμε εμείς από τους Τούρκους με το σπαθί μας.

➤ Ενα από τα πιο «σκαστά» παραδείγματα: Βλέπεις στον δρόμο να κυκλοφορεί άνθρωπος με τον σκύλο του και ο σκύλος έχει το στόμα ελεύθερο ενώ ο άνθρωπος φοράει φίμωτρο!

➤ Η κυβέρνηση έχει μπει τόσο πολύ στα πράγματά μας, ώστε έχει τοποθετήσει φράγμα ακριβώς μπροστά από τη μύτη μας! Και απαγορεύει την κυκλοφορία το

βράδυ, ακόμα κι αν είσαι μόνος, ακόμα κι αν περπατάς στο ύπαιθρο.

➤ Και σου λέει ότι πρέπει να είσαι κι ευχαριστημένος που τα Σαββατοκύριακα θα σε αφήνει να ξεμυτάς ως τις 9 το βράδυ.

➤ Η κυβέρνηση δημεύει τις ιδιωτικές περιουσίες με τον ΕΝΦΙΑ, τους φόρους κληρονομιάς, τα τέλη και όλα τα κερατόσημα που έχει σκαρφιστεί, για να περάσει το ελληνικό βιος στους ξένους αλλά και στις τσέπες των πρόθυμων συνεργατών της ξενοκρατίας.

➤ Οι πρόγονοί μας, με το σπαθί, το καριοφίλι, το μαχαίρι και τις πέτρες και τα γυμνά χέρια τους, έδιωξαν την Τουρκιά από την Ελλάδα και η κυβέρνηση επιδοτεί τον εποικισμό της πατρίδας από τους απογόνους των εκδιωχθέντων ισλαμιστών.

➤ Οι αετονύχηδες της πολιτικής, με αρμαθιές τα κλειδιά των ακινήτων και τα εκατομμύριά τους, πιάνουν στο στόμα τους τον Καποδίστρια, τον άνθρωπο που είδε την πείνα των Ελλήνων και αρνήθηκε μισθό και προνόμια κυβερνήτη.

➤ Τι να γιορτάσουμε από τα 200 χρόνια; Την ακύρωση του Αγώνα, που εγκρίνεται κάθε τόσο με τη λαϊκή ψήφο;

Από την εφημερίδα "δημοκρατία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: