Τετάρτη, Δεκεμβρίου 08, 2021

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»

 Το πρωτοφανές σκάνδαλο με τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη – Κίμωνα Ευστρατίου είναι η κορυφή του παγόβουνου της παρακμής της ελληνόφωνης «ελίτ».

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου υποχρεώθηκε να παραιτηθεί όταν αποκαλύφθηκε ότι «ψάρευε» νεαρούς για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του, κάνοντας χρήση κοκαΐνης στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη.

Τα ΜΜΕ (πλην «δημοκρατίας») σφυρίζουν αδιάφορα και υποκρίνονται ότι το θέμα είναι ήσσονος σημασίας. Οι επιφανείς πολιτικοί ομοίως. Κι αυτό δείχνει το βαθμό της κατάρρευσης των θεσμών στην Ελλάδα.

Για να διαπιστώσετε πόσο ο κόσμος το έχει τούμπανο και οι ισχυροί κρυφό καμάρι, κάντε ένα πείραμα.

Πείτε «έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» και κοιτάξτε τον συνομιλητή σας. Μόλις δείτε το βλέμμα του, προχωρήστε στην δεύτερη φάση του πειράματος.

Πείτε του «είμαι σίγουρος ότι η πολιτική τάξη της χώρας θα μας βγάλει από την

κρίση και θα οδηγήσει τον λαό σε μια εποχή πνευματικής ακμής και υλικής ευημερίας».

Αν συνεχίσει να σας μιλάει ακόμα και έπειτα από τα δύο λεκτικά πυρότουβλα τα οποία θα του έχετε εκτοξεύσει αποτελειώστε τον: «Ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά είμαι σίγουρος ότι τα ΜΜΕ θα το αποκαλύψουν. Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι μεγάλες εφημερίδες και οι κραταιοί ειδησεογραφικοί ιστότοποι θα τα βγάλουν όλα στο φως. Υπάρχουν θεσμοί στην πατρίδα μας, που λειτουργούν και δεν αφήνουν να μας πάρει η κάτω βόλτα».

Όποιος συνεχίσει να σας μιλάει και να διατηρεί σχέσεις μαζί σας έπειτα από αυτές τις τοποθετήσεις είτε είναι καρδιακός φίλος/η και σας αγαπά πολύ είτε λαμόγιο που σας θεωρεί ντιπ καταντίπ κουτορνίθια και σκοπεύει να σας ξεπουπουλιάσει.


Από την εφημερίδα «δημοκρατία»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: