Παρασκευή, Απριλίου 07, 2023

Προδότης, όχι «εθνάρχης» ο Ελευθέριος Βενιζέλος

 Αποκαλυπτικό βιβλίο κονιορτοποιεί την υστεροφημία του!

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα βιβλίο που καταρρίπτει όλα τα ψεύδη για το όνομα και την πολιτική κληρονομιά του Ελευθερίου Βενιζέλου. To βιβλίο υπογράφει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος. Έχει τίτλο «Η αλήθεια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο». Γκρεμίζει μια κι έξω τον ψεύτικο μύθο του… «εθνάρχη» που χτίστηκε γύρω από το όνομα του Εφιάλτη που μας οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Με ακλόνητα στοιχεία, πηγές και ντοκουμέντα που αρκετά εξ αυτών έρχονται για πρώτη φορά στο φως αποδεικνύεται ότι:

Στην αρχή της δικηγορικής σταδιοδρομίας του πληρώθηκε από τους Τούρκους για να καταδίδει Έλληνες επαναστάτες στην Κρήτη και για να οδηγεί αθώους στην κρεμάλα.

Στη συνέχεια χρηματιζόταν από τους Αγγλογάλλους. Επιπλέον αποκαλύπτονται τα «δωράκια» από τον μεγαλέμπορο όπλων Μπάζιλ Ζαχάρωφ. Στο έργο του Παναγιώτη Λιάκου τεκμηριώνεται μια κι έξω ότι ο Βενιζέλος ζήτησε από την Αντάντ να πεινάσουν οι Έλληνες για να

εκθρονίσουν τον βασιλιά. Για να τα καταφέρει όλα αυτά δεν δίσταζε να διαδίδει fake news εναντίον της πατρίδας του.

Ο αντίχριστος πολιτικός αποκαλούσε «κομμάτι ξύλου» την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τήνου και δήλωνε με νόημα στην Πηνελόπη Δέλτα ότι «εγώ μπορεί να λατρεύω τον Βελζεβούλ».

Επίσης, στις σελίδες του βιβλίου αποκαλύπτεται ότι ήδη από το 1915 σχεδιαζόταν η δολοφονία του Κωνσταντίνου Α΄. Όταν ο Βενιζέλος κατόρθωσε να εκθρονίσει τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο δημιούργησε ένα τριτοκοσμικό ξενόδουλο καθεστώς.

Συμπληρώθηκαν 101 έτη από τη Μικρασιατική καταστροφή και οφείλουμε στους προγόνους μας να γκρεμίσουμε τους μύθους και να πούμε την αλήθεια. Κάθε αναγνώστης αυτού του βιβλίου μπορεί να συμβάλλει στη διάδοσή της.


Παραγγείλτε το βιβλίο εδώ: https://www.ammonbooks.gr/product/i-alitheia-gia-ton-eleftherio-venizelo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: