Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2007

Οι «αρχιτεκτόνισσες» σε δημόσια σύναξη


Στις 26/10/2007 βρέθηκαν στην Καλιφόρνια οι μανταμίτσες, οι οποίες είναι σύζυγοι ανδρών «επιφανών» που διεκδικούν την προεδρία των ΗΠΑ. Η Χίλαρι Κλίντον βρέθηκε κι εκείνη εκεί. Όμως, δεν έγινε ιδιαίτερη μνεία γι’ αυτήν επειδή δεν είναι σύζυγος υποψηφίου προέδρου αλλά υποψήφια πρόεδρος η ίδια - σύζυγος του Μπιλ (Τρομπόνι) Κλίντον.
Ενδιαφέρουσα είναι η λέξη «Αρχιτεκτόνισσες» που επέλεξαν οι κυριούλες για την μάζωξή τους. Συγκεκριμένα, η παντιέρα που ‘ναι από πίσω τους λέει «Οι Γυναίκες Ως Αρχιτεκτόνισσες Της Αλλαγής».
Η λέξη «Αρχιτέκτων» ξέρετε που παραπέμπει, υποθέτουμε.
Επιπλέον, επιδιώκοντας να δώσουν μια περαιτέρω μυστικιστική χροιά οι βουλιμικές (δι’ αντιπροσώπου) για την εξουσία ντουντούδες, βάλανε και το Άλφα της λέξεως «Architects» μέσα σε μια όλως ροδοσταυρική περικοκλάδα – αν και σε ορισμένους μεμυημένους το εν λόγω Άλφα θυμίζει τον άσσο της τράπουλας.
Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι πουθενά στην φωτό δεν φαίνονται παρκαρισμένα σκουπόξυλα.

Από αριστερά διακρίνονται στη φωτογραφία: Τζέρι Τόμσον, Μισέλ Ομπάμα, Αν Ρόμνεϊ, Ελίζαμπεθ Έντουαρντς και Σίντι Χένσλι Μακέιν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν σκοπεύουν να φέρουν την αλλαγή όπως οι άντρες τους, τα εργοστάσια που φτιάχνουν πυρινηκές κεφαλές θα έχουν πολλή δουλειά...

Μιας και είναι της μοδός, αν αδειάσει καμιά θέση για Σωτήρας του Πλανήτη, στείλτε μου κανά mail να πάω να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι στο κάτω κάτω; Εδώ οι κυριούλες αφήσανε τις λέσχες τους και το μπριτζ και το ρίξανε στην αλλαγή...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Φίλε Rosenred, η εικόνα μου φέρνει στο νου τον Καρυωτάκη και το σπουδαίο ποίημά του «Στο Άγαλμα της Ελευθερίας που φωτίζει τον κόσμο» (ΕΛΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΕΣ). Διάβασέ το. Αξίζει κάθε κόπο.