Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2010

Mit besten Grüßen von Griechenland

Χαιρετίσματα από το Γκρίχενλαντ. Εννοείται ότι το blog προτείνει σκληρό μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα. Έτσι για την πλάκα μας. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

7 σχόλια:

marina είπε...

Αφού ξεφτίλισαν ένα σύμβολο του οικουμενικά αναγνωρισμένου πολιτισμού των αρχαίων Ελλήνων με φωτομοντάζ και πατσαβούριασαν τη σημαία μας, ήθελα να ήξερα αν θα τολμούσαν να κάνουν κάτι παρόμοιο και με σύμβολά των μουσουλμάνων. Όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει στην Δανία με τα σκίτσα του Μωάμεθ…έτρεχαν και δεν φτάνανε…

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα βλέπουνε οι Έλληνες με τα δις ευρω στα εξοπλιστικα προγράμματα(made in Germany) που πληρώνουμε στην ΦΙΛΗ μας την Γερμανία όπως leorard 1 leopard 2 hell(hellenic)κ.α.
Ειναι το ευχαριστω τους,αλλα να ξέρουνε και να μην ξεχνάνε οτι αυτη την ισχυρη οικονομια τους την φτιαξαμε ΕΜΕΙΣ με τα Γερμανικά αυτοκίνητα τα οποία αγοράζουμε και δεν κυκλοφορούνε και λίγα στην ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ THN EΛΛΑΔΑ.
Αλλα πρεπει καποιοι Κ Υ Ρ Ι Ο Ι να κανουνε μια βόλτα στο 303 ΠΕΒ στη περιοχή του Βελεστινου να δούνε τα περίφημα Γερμανικα(στον αριθμο πάρα πολλα), οπλικα συστήματα τα οποία στέκονται με αρκετα μηχανικα-ηλεκτρικα προβλήματα και περιμένουνε τι????
Μπορεί να μας λύση κάποιος την απορία?
Τους πληρώνουμε να μας δίνουνε ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ!!!!!!! Χωρίς την αντίδραση κανένος υπευθυνου για αυτη την κατάσταση.
Εχω χασει την ψυχραιμια μου με ολα αυτα που γραφονται για την Ελλαδα και για τους Ελληνες, ξεφτιλίζοντας Ιδανικα και Σύμβολα αυτης της χώρας εξαιτίας καποιων αθλίων ανθρωπων που αλλοι δουλεια δεν μπορουνε να κάνουνε παρα μόνο να κλέβουνε.Αυτοι οι κύριοι είναι ποιοι αλλοι,οι κύριοι που θα πάνε την χώρα μας ΜΠΡΟΣΤΑ πατώντας συμπλέκτη και βάζοντας ΟΠΙΣΘΕΝ τοσο μπροστα.
Δεν το εθεσες καλα πάντως κυριε Αδιαβροχε το θέμα ως το σημείο ΕΙΣΧΩΡΗΣΗΣ του Δαχτυλου της Αφροδίτης της Μύλου,(το πρωι στην εκπομπή σου) στο σώμα της Κυρίας Μέρκελ.Δεν είναι ουτε το μυαλο ουτε η καρδια αλλα ενα σημείο λίιιιγο κατω απο την πλάτη το οποιο οταν ερθει σε επαφη προκαλεί βαρύ αναστεναγμο και ρίγος και δεν είναι αλλο απ τον αναστεναγμο της ανακούφισης που δεν θα δανείσουνε χρήματα στην ξεφτιλισμένη Ελλαδα μας.
Ειμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας (δεν είμαι υπερήφανος για αυτους που διαχειρίζονται την Ελλαδα) και οσο και να θέλουνε να την σαμποτάρουνε δεν θα καταφέρουνε τίποτα οσο και αν την διασύρουνε !
Επιτέλους ας σταματησουνε να μας κοροιδεύουνε και ας δειξουνε την μαγκια τους εκει που πρέπει οπως τώρα που ένας δημοσιαγραφάκος ξεφτίλισε μια ολόκληρη χωρα και πρόσβαλε 14.000.000 Ελληνες.
Καλο θα είναι να διαβάσετε και το αρθρο του στον αερα ή να το αναρτήσετε στο blog σας.
Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

NAZI ES ES AUSCHWITZ

Ανώνυμος είπε...

Όχι στα ναζιστικά προϊόντα.

Διαμελισμός της ναζιστικής γερμανίας τώρα πριν να είναι αργά.

Ξανασήκωσαν κεφάλι οι μισάνθρωποι και θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη. Ήταν αναμενόμενο ότι θα ξεκινήσουν πάλι από τους λαούς που τους έφεραν αντίσταση. Διέλυσαν την Σερβία, θα διαλύσουν την Ελλάδα και μετά έρχεται η σειρά των υπολοίπων.

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιη και αναμενόμενη η κατακραυγή εναντίον του χυδαίου εξωφύλλου του γερμανικού focus που μόνο νοσηρός νους θα πρέπει να είναι ο εμπνευστής του. Όμως, άν αυτό το περιοδικό δεν είναι "φερέφωνο" ολοκλήρου του γερμανικού λαού, προς τί τόση επίθεση με ίδιο ή παρόμοιο τρόπο εναντίον ενός λαού στο σύνολό του; Δεν είναι φυσική νομοτέλεια, όταν οι αρχές ή κάποια όργανα ενός κράτους προσβάλλουν έναν άλλον λαό ή και σύμβολα παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, να ευθύνεται και να εισπράττει την οργή και την αγανάκτηση ο λαός στο σύνολό του. Επίσης υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι να απαντήσει και να κατακεραυνώσει ο προσβαλλόμενος αυτούς τους ανεγκέφαλους, που είχαν αυτή τη "φαεινή" (!) ιδέα της εικόνας του εξωφύλλου. Γιατί με το ίδιο νόμισμα η πληρωμή; Εδώ δεν έχουμε... ομοιοπαθητική για να... γιατρέψουμε το κακό! Μάλλον με αυτόν τον τρόπο δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας και την αποκατάσταση της μεγάλης προσβολής που μας έκαναν. Συγχωρέστε με, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχίλα... Αίσχος... Είμαστε αιχμάλωτοι στην ίδια μας τη χώρα...
Τα στιγμιότυπα που θα δείτε διαδραματίζονται στο Αγιο Παντελεήμονα, όταν 60 αστυνομικοί των ΜΑΤ περικυκλώνουν 25 Ελληνες πολίτες που θέλουν ειρηνικά να πάνε στο προσκλητήριο των κατοίκων της πλατείας Αμερικής. Το έγκλημά τους είναι οτι είναι Ελληνες... και οι πολιτικοί μας είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης του θέτει το δίλημμα... " διαλυθείτε και φύγετε αλλιώς...",
Οι Ελληνες του απαντάνε οτι είναι αποφσισμένοι να πάνε στην πλατεία Αμερικής, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε, είναι ελεύθεροι πολίτες σε ένα "δημοκρατικό" κράτος...
Την ίδια ώρα 300 αναρχικοί βρίσκονται στη πλατεία Κύπρου και καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας χωρίς κάποια αστυνομική δύναμη να τους εμποδίζει το έργο τους...

Ομως δεν συμβαίνει το ίδιο στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα...Αυτούς τους 25 ελεύθερους Ελληνες πολίτες, έχουν σκοπό οι γνωστοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί να τους κάνουν να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν...
ΕΛΛΗΝΕΣ, σε εσάς που θα δείτε το βίντεο.... Ξυπνήστε και βγείτε στους δρόμους πριν τα χάσουμε όλα...
Κλείνω τα σχόλια με το εξής... την ώρα που η αστυνομία είχε στριμώξει τους λίγους Ελληνες πολίτες, τριγύρω υπήρχαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που τους χάζευαν και περιγελούσαν....
Βγείτε στους δρόμους πριν είναι αργά γιατί σβήνουμε... και η πατρίδα χάνεται...

http://www.youtube.com/watch?v=moCfSs7Muuo&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Μόλις άκουσα στην εκπομπή για τις διαφημήσεις της Τουρκίας στο www.focus.de, μπήκα να τις δω.

Πολύ απλά δεν υπάρχουν. Ούτε στο www.focus.de ούτε στην παραμέσα σελίδα του περιοδικού focus.

Ή μας παραπληροφορείτε κε Λιάκο ή σας φοβήθηκε το Υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας και τις απέσυρε...