Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

Εισαγγελική έρευνα για τη Θάλεια Δραγώνα


Το "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής γράφει για την υπόθεση Δραγώνα: «Με την κυρία Θάλεια Δραγώνα, την ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, ασχολείται η Δικαιοσύνη, έπειτα από ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιου Καλαμίδα, μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «ΠΑΡΟΝ» για το ότι η κυρία Δραγώνα εξελέγη καθηγήτρια ενώ στερείτο βασικού τίτλου σπουδών, όπως έχει βεβαιώσει το ΔΙΚΑΤΣΑ.
Όπως μας ενημέρωσε με επιστολή του ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, στις 16 Φεβρουαρίου είχε στείλει, με αφορμή το δημοσίευμα του «Συναξαριστή» στο φύλλο του «Π» της 14ης Φεβρουαρίου, επιστολή στην υπουργό Παιδείας, από την οποία ζητούσε «να μας γνωρίσετε αν συννόμως ή όχι αναγνωρίστηκε το διδακτορικό δίπλωμα της κ. Θάλειας Δραγώνα κι αν συννόμως ή όχι αυτή εξελέγη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου».
Την απάντηση της υπουργού Παιδείας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Καλαμίδας διαβίβασε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, ο οποίος ήδη την έστειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Εισαγγελέα κυρία Ράικου, με την παραγγελία να διερευνηθεί η νομιμότητα της εκλογής της κυρίας Δραγώνα ως καθηγήτριας πανεπιστημίου και η πραγματική διάσταση της υπόθεσης».

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι για το ΔΙΚΑΤΣΑ η κ. Δραγώνα "στερείται βασικού τίτλου σπουδών" δημοσιεύτηκαν πρώτα στο παρόν blog στις 25 Ιανουαρίου 2010, ήτοι 20 ημέρες πριν από το σχετικό φύλλο της αξιόλογης και μαχητικής κυριακάτικης εφημερίδας.

Ένα κλικ στο link εδώ είναι αρκετό να αποδείξει του λόγου το αληθές...Δεν υπάρχουν σχόλια: