Πέμπτη, Ιουνίου 24, 2010

Το παρακράτος ψηφίζει ΔΝΤ


Μαθήματα προβοκάτσιας και αποπροσανατολισμού παραδίδει η υπερδομή που παρέδωσε το άπαν σύμπαν στα νύχια του ανθελληνικού και απάνθρωπου εσμού των διεθνών τοκογλύφων. Αντί η ειδησεογραφία να επικεντρωθεί στην είδηση - ερώτηση βόμβα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις "διαφορές" της αγγλικής εκδοχής και της ελληνικής μετάφρασης του περιβόητου "μνημονίου" δανεισμού (βλέπε κατάσχεσης της χώρας), όλοι ασχολούνται με την έκρηξη βόμβας στο υπουργείο Χρυσοχοΐδη και τον άτυχο αστυνομικό που έχασε τη ζωή του.
Η κυβέρνηση γλιτώνει μεν τον απόλυτο διασυρμό στο εσωτερικό της χώρας αλλά δεν αποφεύγει τη διεθνή "δημοσιότητα". Ένας άνθρωπος σκοτώνεται από βόμβα που κατόρθωσε (!!!) να φτάσει στον 7ο όροφο του υπουργείου (smart bomb που θα 'λεγαν και οι τετράστεροι στρατέγκο). Η μπάλα πετιέται (ξανά) στην εξέδρα.

Διαβάστε εδώ και εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την πυρηνική βόμβα που ενεργοποίησαν κατά της επονείδιστης κυβερνητικής κουτοπονηριάς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησή τους στη Βουλή.

1 σχόλιο:

netakias.wordpress.com είπε...

Βόμβα! Ο Παπανδρέου έχει χάσει τον έλεγχο της χώρας!
Αφού έχει απαξιώσει την ζωή όλων των Ελλήνων οδηγώντας τους στην φτώχια και στην εργασιακή σκλαβιά. Αφού η χώρα έχει χάσει τον έλεγχο της εγκληματικότητας κι όλοι μας γινόμαστε θύματα μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. Αφού έχει απαξιώσει όλα τα σώματα ασφαλείας πιλότων, ΟΥΚ έρχεται τώρα κι ο φόνος ενός αστυνομικού, μέσα στο πιο καλά φυλασσόμενο γραφείο της Ελλάδας! Πως να νιώσουν ασφαλείς οι απλοί πολιτές όταν δεν μπορεί να προστατευτεί ο ίδιος υπουργός Προ.Πο.!!! Για να είμαστε δίκαιοι ο μόνος υπουργός της κυβέρνησης που έκανε έργο ήταν ο κ. Χρυσοχοιδής, παρά τα κολλήματα του με τα φαντάσματα της ανύπαρκτης ακροδεξίας στην αστυνομία. Από την ομάδα Δίας στις συλλήψεις των τρομοκρατών έως στο μερικό ξεκαθάρισμα των αντιδημοκρατικών εξαρχείων .
Πότε ‘όμως μια κυβέρνηση μεταπολεμικά δεν έχει χάσει τόσο τον έλεγχος της χώρας. Ούτε ακόμη κι ο Καραμανλής την περίοδο των πυρκαγιών ή των Δεκεμβριανών δεν είχε προκαλέσει τέτοιο πλήγμα στην χώρα. Η σημερινή βόμβα είναι αντίστοιχη με την 11 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Η πλήρης αποτυχία του πολιτικού συστήματος να παρέχει ασφάλεια μέσα στη χώρα!

Η Συνέχεια

http://wp.me/p9GCU-dA