Πέμπτη, Ιουνίου 10, 2010

Σαχλή αφίσα αγγλικού πανεπιστημίου



Πρώτα χρησιμοποιούν οι συνδικαλισμένοι gay τον τσολιά στην αφίσα τους. Τώρα και ένα σαχλό εγγλέζικο πανεπιστήμιο για μια εκδήλωση. Τι έχουν πάθει με τους τσολιάδες; Δεν υπάρχει μόνο η προεδρική φρουρά. Ολόκληρο Πολεμικό Ναυτικό δεν τους κάνει; Η Αεροπορία; Το Πυροβολικό, το Σώμα Υλικού Πολέμου, Ιππικό-Τεθωρακισμένα, το Οικονομικό, το Υγειονομικό, οι Διαβιβάσεις, το Μηχανικό, τα ΛΟΚ, οι ΟΥΚάδες, τα Ι5, υπάρχει μεγάλη ποικιλία.
Κι οι συνδικαλιστές gay ας δεχτούμε ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν αφίσα με τον τσολιά (τη στολή του οποίου δεν έχουν παραποιήσει). Μπορεί κάποιος απ' όλους να έχει υπηρετήσει στ' Ανάκτορα. Οι Εγγλέζοι του πανεπιστημίου τι δουλειά έχουν να φοράνε κιλτ στον δικό μας; Ας κοτσάρανε καλύτερα μια φουστανέλα στον Κάρολο αν θέλανε να διαφημίσουν την πνευματική τους πραμάτεια.
Ή έχουν ενημερωθεί ότι εδώ η χώρα βρίθει αμερικανοτσολιάδων και πλασαρίστηκαν κι αυτοί στο τοπίο.

7 σχόλια:

Unionist είπε...

Αγαπητε Αδιάβροχε...
1. Το Strathclyde είναι στη Γλασκώβη η οποία είναι πόλη της Σκωτίας και όχι της Αγγλίας. Επομένως λάθος το αναγράφεις "αγγλικού" στον τίτλο και "εγγλέζικου" στο κείμενο της ανάρτησης.

2. Η διαφήμηση δεν είναι προσβλητική. Απλώς λέει με λίγα λόγια, "έχετε φουστανέλες, έχουμε κίλτ, ελάτε στην παρουσίασή μας και ίσως το πανεπιστήμιό μας σας πείσει". Και αυτό δεν το αναρτούν στην Σκωτία, αλλά στην Ελλάδα. Δεν τίθεται δηλαδή θέμα "κοροιδίας" των Ελλήνων στην Σκωτία.

3. Και πολύ ευγενικοί είναι. Αν σκεφτείς τα μπουρδέλα που έχουμε στη χώρα μας και τα λέμε πανεπιστήμια (και το που πρόκειται να φτάσουν τώρα με την κρίση) λίγα λένε. Κανονικά θα'πρεπε να λένε "έχετε μπουρδέλα, έχουμε πολιτισμένα πανεπιστήμια, ελάτε να σπουδάσετε σε μας μπας και ξεστραβωθείτε και δεν μείνετε βλάχοι που είστε"...

Αυτά τα λίγα, σ'ευχαριστώ

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

1. Πρόκειται για την ίδια χώρα. Αν είναι διαφορετική, να την αναγνωρίσει ο ΟΗΕ.

2. Γιατί τον τσολιά; Παραθέσαμε αντιπροτάσεις.

3. Υποχρέωσή τους να είναι ευγενικοί. Τάλαρα γυρεύουνε. Τα "μπουρδέλα" πανεπιστήμια της χώρας, ακόμα κι έτσι βγάζουν λαμπρούς επιστήμονες. Εξ Εσπερίας φως δεν υπάρχει. Τους είδαμε τους ετερόφωτους τι σόι μπουμπούκια είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥ..ΔΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ

Unionist είπε...

Χαίρομαι που τα λέμε ωραία και πολιτισμένα

(η "αγγλία" δεν είναι χώρα, είναι περιφέρεια της χώρας που λέγεται: Ηνωμένο Βασιλείο της Μεγάλης Βρετανίας Βρετανίας και της Βορέιου Ιρλανδίας... αλλά αναγνωρίζεται και το "Ηνωμένο Βασίλειο" σκετο)

Unionist είπε...

Και by the way μου αρέσει το ιστολόγιό σου και το ανέρτησα στο δικό μου

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Το γνωρίζω πώς λέγεται το βροχερό νησί. Και τα ηνωμένα του γνωρίζω και τη γερμανική δυναστεία που το κυβερνά. Γενναίοι άνθρωποι. Κρεμούσαν 17χρονους στην Κύπρο. Σπουδαίος πολιτισμός. Στην αυτοκρατορία τους δεν έδυε ο ήλιος. Αυτό γιατί δεν ανέτειλε ποτέ.

chien andalou είπε...

Μια χαρά είναι η αφίσα του Pride. Για την ακρίβεια τη βρίσκω εξαιρετική.
Ποιο ακριβώς είναι το επιχείρημα για τη μη χρήση τσολιάδων σε πάσης (ή ειδικής) φύσεως διαφημίσεις και αφίσες;