Κυριακή, Μαρτίου 25, 2007

Τούρκοι hackers κατέλαβαν την ιντερνετική βλαχονησίδα της ΕΠΟ!



Καλά τώρα, αυτό έλειπε να μην μας την... κάνουν. Διαβάστε είδηση που αλιεύσαμε από το http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=79894

"Μετά τη λήξη του αγώνα Τούρκοι hackers εισέβαλαν στην ιστοσελίδα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (epo.gr) και την έκαναν... άνω-κάτω, «ανεβάζοντας» τη φωτογραφία δεξιά (αναγράφει το σκορ του αγώνα με τη σημείωση "Εϊ, Έλληνες, μη μιλάτε")! Αμέσως οι ιθύνοντες της ΕΠΟ «κατέβασαν» την ιστοσελίδα από το διαδίκτυο για να απομακρύνουν τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» και να την επαναφέρουν στη φυσική της κατάσταση".

Επειδή όμως δεν πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα ασχολίαστα, ιδού η θέση των Αδιάβοχων:

Απαραίτητη διευκρίνιση για την τεσσάρα: Η πολιτική δεν πρέπει να μπλέκει τα τραγίσια ποδάρια της με το ποδόσφαιρο – ειδικά όταν δεν μας συμφέρει.
Το μόνο που αξίζει να σημειωθεί είναι η προκλητική ενέργεια Σελτζούκων χάκερς που, μόλις τελείωσε ο αγώνας, μπούκαραν στην ιστοσελίδα της Εθνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας και της άλλαξαν τα φώτα.
Αναρτήσανε τουρκικές σημαίες, το σκορ του αγώνα (4-1) και τη φωτό ενός μεμέτη πιτσιρικά με την ένδειξη «Έι, Ελλάδα μην μιλάς».
Οι προκλήσεις κλιμακώνονται. Στην αρχή τα Ίμια, στη συνέχεια ο Άη Στράτης και στο τέλος ο Γκαγκάτσης!
Για να μην διατηρείται το πολεμικό κλίμα μεταξύ των δύο λαών, προτείνουμε το τουρκικό βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού να το γράψει η κ. Ρεπούση μαζί με τον Νίκο Μπίστη κι εκεί να αναφέρεται πως το ματς έληξε ισοπαλία.
Κατά τα λοιπά, πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια στον κ. Πολύδωρα διότι η παραμονή του στο υπουργείο εμπνέει επαγγελματίες να αλλάξουν κλάδο και να ενταχθούν στα Σώματα Ασφαλείας.
Σπουδαίο παράδειγμα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Από τερματοφύλακας μετετράπη σε σπουδαίο τροχονόμο.
Με μοναδική χάρη υποδείκνυε στην μπάλα από πού έπρεπε να περάσει για να καταλήξει στα δίχτυα.
Απελπισμένοι φίλαθλοι της Εθνικής μας ομάδας, αμέσως μετά το πέρας του 90λεπτου μακάριζαν τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις εκπομπές του σχετικά με το επικίνδυνον των βαφών μαλλιών.
Σχολίαζαν πως θα έπρεπε να υποτιτλιστούν στα γερμανικά οι εν λόγω εκπομπές και να αποσταλλούν με κούριερ στον Όττο Ρεχάγκελ που χρησιμοποιεί τέτοιες βαφές με τις ντουζίνες.
Θα κλείσουμε την (εκτάκτως αυτοκριτική) στήλη μας με μια απορία: ο πρωθυπουργός μας εχθές υποστήριζε την λογική ή το συναίσθημα;
Η λογική θα επέβαλε να θλίβεται με την ήττα της Εθνικής ομάδας της χώρας που τον εξέλεξε πρωθυπουργό.
Το συναίσθημα όριζε να χαρεί με την νίκη της ομάδας του κουμπάρου του κ. Ερντογάν.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά εγώ αν πάω στο www.epo.gr με κάνει redirect στο site της HOL έχει να κάνει με το Κύπελλο Hellas On Line? :D

Ανώνυμος είπε...

Α και το χειρότερο;;; Η HOL δίνει ταχύτητες x4....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το καταπίνουμε, το χωνεύουμε και πάμε παρακάτω!!! Η ομάδα ήταν αγχωμένη. Η ομάδα κέρδισε το EURO επειδή δεν ήταν αγχωμένη.

Πάντως, δεν συγκρίνονται με την ομάδα στο Μπάσκετ που έχει σταθερή απόδοση και το απέδειξε πολλάκις.

Και δύο όμως ομάδες (μπάλα-μπασκετ) αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Ή θα κάνουμε το ακατόρθωτο ή θα πιάσουμε πάτο. Είμαστε ικανοί να ρίξουμε 100αρα στους Αμερικανούς στο μπάσκετ και την άλλη μέρα να χάνουμε με 30 πόντους διαφορά από την Ισπανία.

Πήραμε το Euro και την άλλη μέρα φάγαμε 2 γκολ στην Αλβανία.


Πάντοτε έτσι ήμασταν. Είναι κάτι σαν ευχή και κατάρα μαζί.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Δεν πειράζει ωρέ παληκάρια. Μπάλα είναι και γυρίζει. Εδώ οι Παναθηναϊκοί θα φέρουν Μπάγεβιτς μια τεσσάρα από τους γείτονες δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Τι να πει κι ο μαθητικός-φοιτητικός κόσμος που 'χει φάει 40 γκολ από την γατοφορούσα Μαριέττα...
(βλέπε βιβλίο Στ΄ Δημοτικού και άλλες ομορφιές).

ion είπε...

O Δούρος γιατί δεν βγαίνει στο τηλέφωνο κυρία Στάλη μου? Ε?

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς, που νικήσαμε τη Μάλτα και οι άλλοι δύο έφεραν Χ. Κολόφαρδοι :)