Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2007

Η παρά(σ)ταση της κ. Άννας Διαμαντοπούλου


Τι σου κάνει μια γυναίκα, ειδικά αν έχει κάνει μεταπτυχιακά στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ…
Λέει ότι σε στηρίζει αφενός και αφετέρου σου κολάει μια στράκα (φάπα δηλαδή) που είναι όλη δικιά σου και κατορθώνει με μια λέξη να σε υποτιμήσει όσο μια ντουζίνα Βενιζέλοι – μετεκλογικοί, αγριεμένοι και στο Ζάπειο συνεντευξιαζόμενοι.
Για την κ. Διαμαντοπούλου ο λόγος και την περίφημη αποστροφή της περί «παράτασης» της θητείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Μερικοί (σχετικά) ψύχραιμοι αναλυτές της Πασοκτζίδικης ηγετοπανίδας φρονούν πως αν είναι να κάνει διαγραφές ο κ. Παπανδρέου «δέον έστι όπως ξεκινήσει από την κυρία Διαμαντοπούλου».
Σχολιάζουν ότι αν το καλοεξετάσουμε το θέμα, η αυτοκρατορική διατύπωση του στιλ «δίνω παράταση» είναι θεαματικότερη αμφισβήτηση στις ηγετικές ικανότητες του Παπανδρέου από εκείνη που έκανε ο Ρέλλος στον Βενιζέλο με τον ιπτάμενο φραπέ…
Η κ. Διαμαντοπούλου υπεραμύνθηκε της διατύπωσής της με μια ανάλυση των δικών της λόγων, που απλά επιβεβαίωσε τις χειρότερες υποψίες των ακροατών της.
Είναι επίσης τόσο υπογείως και ανωγείως αλαζονική η επιλογή της λέξης «παράταση» που κατόρθωσε να εξοργίσει ακόμα και τους υπερασπιστές του κ. Βενιζέλου!
Αν ο Γιώργος το αφήσει έτσι το πράγμα σε λίγο καιρό θα κάνουν πικετοφορία εναντίον της κ. Διαμαντοπούλου οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας!
Επιπλέον, είναι μάλλον ανεξήγητη η υπερχειλίζουσα αυτοπεποίθηση της κ. Διαμαντοπούλου περί των πιθανοτήτων της να ανέλθει κάποτε στα ανώτατα δώματα και αξιώματα του Κινήματος.
Για να είσαι ηγέτης δεν αρκεί να νομίζεις πως ο ρόλος σου πάει ταμάμ. Πρέπει κάπου-κάπου τα πολιτικά σου πεπραγμένα και η ίδια σου η υπόσταση να δικαιολογούν την όποια σνομπαρία σου.
Για να ορίσεις τη μοίρα ενός κόμματος που καλώς ή κακώς το ψηφίζουν δυο-τρία εκατομμύρια ψηφοφόροι πρέπει να κάνεις «γκελ» και στις ευρύτατες μάζες.
Δεν αρκεί να γοητεύεις απλά και μόνο τον καθρέφτη σου.

Αν κλικάρετε την εικόνα θα δείτε το ωραίο βίντεο με την κ. Διαμαντοπούλου να προσπαθεί να παρουσιάσει τη λέσχη Bilderberg ως μια αθώα οργάνωση και τον κ. Αβραμόπουλο να δηλώνει πως απορεί με τον εαυτό του που είπε όχι σε μια παρόμοια πρόσκληση.Να πάει, να πάει και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: