Δευτέρα, Ιουνίου 09, 2008

Λουμπάγκο ή ξεφτίλα;


Ακριβώς αυτή την εικόνα είχα, έχω και θα έχω για κάθε κοινοβουλευτικό. Σχεδόν χάρηκα που αντίκρισα τη φωτογραφία - επιβεβαίωσις γαρ.  
Από την άλλη, ίσως να είμαι άδικος. Ίσως απλά να έπαθε αιφνιδίως κρίση λουμπάγκο. Ίσως να του 'πεσε ένα δίευρω την ώρα της χειραψίας.
Αποκλείεται ολόκληρος βουλευτής, υπουργός ατόφιος, αρχιστράτηγος εν καιρώ πολέμου να γίνεται ένα με το πάτωμα επειδή μια κυρία τυγχάνει να έχει λεφτά. Φαντάσου επικύψεις, προσοχές και μεταβολές που θα έκαναν οι υφιστάμενοί του.

9 σχόλια:

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Καραμπινάτο σύνδρομο... οσφυοκαμψίας*.

*Όποιος θυμάται το "εκμέκ παγωτό" θα καταλάβει.

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Οσφυοκαμψία; Εκπλήσσομαι!
(δεν ενθυμούμαι τα περί εκμέκ παγωτού, ωστόσο).

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Η φαντασιακή ασθένεια που είχε ανακαλύψει ο (κτηνίατρος) Σπύρος Παπαδόπουλος για την υπόκλιση (μέχρι παρεξηγήσεως) σε οποιονδήποτε οικονομικά ή κοινωνικά ανώτερο.
Σκηνή σταθμός, όταν περιγράφει την ασθένεια στον πρόεδρο του δικαστηρίου, κάνοντας υποκλίση μέχρι το πάτωμα!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Κρίμα, δεν το είχα παρακολουθήσει. Ίσως σε επανάληψη.

Ανώνυμος είπε...

Σκύψε ευλογημένε να πάει η Ελλάδα "μπροστά".
Ω! ρε που πάμε ρε, που πάμε ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

ισως προσπαθει να κεντραρει ενα ωραιο στηθος, ο ανθρωπος... γιατι, εκτος απο κλεφτες, τους εχω κ για πολυ τσουτσουνοπαιχτες!

Theodore είπε...

Χese mesa.

Choqm@n είπε...

Ξεφτιλα να χαιρετας με αυτον τον τροπο την κυρια athens 2004? πηρε λεφτα και για τα δισσεγγονα της μια την (κατα τα αλλα) ολυμπιαδα ΜΑΣ... Ξερω,ξερω αφου δεν εχω αποδειξεις δεν πρεπει να μιλαω...

Theodore είπε...

Οχι, εγω δεν το πιστευω οτι η Γιαννα, με τον απυθμενο εγωισμο της, ειναι δυνατον να εβαλε λεφτα στην τσεπη.
Ουτε και εχει αναγκη ετσι κι αλλοιως.
Αν ξερατε τι εχει η οικογενεια Αγγελοπουλου, η οποια τα πολλα λεφτα, δεν τα εχει εδω, δεν θα βαζατε το προβλημα εκει, στα λεφτα δηλαδη.
Και στο κατω κατω, η σκεψη περι Ολυμπιαδας, ηταν του Λιανη και καποια στιγμη, βαλανε και τη Γιαννα μεσα, για το προμοσιον.
Και ειμαι σιγουρος, οτι οχι μονο δεν πηρε φραγκο απο την υποθεση η Γιαννα, αλλα εβαλε και ο αντρας της καποια μυρια, για ...προμοσιον, του να παρουμε τους αγωνες.
Τι νομιζετε, ετσι απλα παιρνονται αυτοι;
Το προβλημα, δεν ειναι η κυρια. Ο κυριος ειναι.
ΥΓ. Και να σας πω και κατι;
Μακαρι να μπορουσε καποιος πολυ λεφτας,αυτοδημιουργητος ομως,
με μεγαλο εγωισμο, να προσφερει στον τοπο, για την υστεροφημια του, να βγει πρωθυπουργος, παρα να βλεπω τους διαφορους χαλεδες, να σερνονται μεσα στα σαλονια των πλουσιων, σα σκυλακια, προσδοκωντας ενα βλεμμα τους.