Τετάρτη, Μαρτίου 17, 2010

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το βίντεο!

Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη – οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.

Χαμός! HORCA!

Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περι της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) οτι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, οτι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και οτι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι απο τους “δικούς” μας εδώ και στην Ευρώπη.

Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!

Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια! Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ρε.


Ευχαριστώ πραγματικά τον χρήστη fbobolas που μέσω του twitter μετέδωσε το εξαίρετο βίντεο και το omadeon.wordpress που απο το κανάλι του στο YouTube ανέβασε το βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε το βίντεο :


Η πατρότητα του post ανήκει στο Olympia.gr, site που προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα και θα ήθελα τους φίλους αδιάβροχους να με βοηθήσουν.
Ποιά είναι τα γεγονότα?

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι περάσαμε απο τον πρωτογενή απευθείας στον τριτογενή τομέα. Απο την αγροτική παραγωγή στον τομέα παροχής υπηρεσιών δίχως να έχουμε περάσει απο τον βιομηχανικό τομέα. Έτσι η Ελληνική οικονομία είναι μία φούσκα.

Πως?
Με το πλεόνασμα δημοσίων υπαλλήλων που όμως πρέπει να πληρωθεί, βλέπε πχ. Olympic Catering και ένας Θεός ξέρει τι άλλο. Περί αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας δεν θα αξιωθώ να μιλήσω.
Προσλήψεις που συντηρούνται απο φορομπηχτικές πολιτικές και δάνεια. (Κάπου εδώ θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου επαληθεύσετε ότι ο Αντρέας Παπανδρέου κατέχει το ρεκόρ δανεισμού.)
Προσλήψεις που έγιναν για να ξαναψηφιστούν. Και τώρα που δεν χωράνε άλλοι δίνουν υπηκοότητα σε αλλοδαπούς για να ξαναψηφιστούν.

Μας πλήττει η διεθνής οικονομική κρίση σε παραλληλία με το σκάσιμο της Ελληνικής φούσκας. Ήμαστε σε ένα αδιέξοδο που ενώ πρέπει να στηρίξουμε την ζήτηση, πρέπει ξαφνικά και να ξεπληρώσουμε το χρέος.


Άμα είχανε προετοιμαστεί απο τους "δικούς" μας όπως στηρίζετε, θα λέγανε ότι δεν μας τον έχουνε φορομπήξει αρκετά, αυτή είναι η κοινή γραμμή. Και φυσικά η οργή του κόσμου για τους φοροφυγάδες που προσπαθούν να προβάλλουν τα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τους "δικούς" μας δεν είναι ούτε το δημοσιουπαλληλίκι, ούτε οι μίζες, ούτε το παραγωγικό σαμποτάζ (υπάρχει τέτοιο πράγμα, τι λέτε εσείς?) αλλά φταίνε οι φοροφυγάδες. Δεν πειράζει που 25.000 άτομα βολευτήκανε στην Olympic Catering με ένα τηλέφωνο και να μην ξέρουν καν τι δουλειά κάνουν, αυτοί την πληρώνουν την εφορία τους.

Συμφωνώ με την εξέγερση, να μπουν οι εγκληματίες φυλακή.
Ποιός δανείστηκε γιατί?
Ποιός έκλεψε? Φυλακή.
Για ποιό λόγο γίνανε οι προσλήψεις?
Ποιός καβάτζωσε δουλειά με ένα τηλέφωνο? Απόλυση.

Αυτό που θα ήθελα να ζητήσω ,είναι διευκρινήσεις , πως σχετίζονται οι οικονομικοί τρομοκράτες με την Ελλάδα?

ΥΓ:Δεν περίμενα η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως να βγάζει τόσο γέλιο.

Γιάννης Νικολούζος είπε...

Γεια

Θα ήθελα πραγματικά την επόμενη φορά που θα μιλήσετε ζωντανά με Υπουργό υπεύθυνο για την οικονομία μας, είτε τώρα είτε τότε, να ρωτήσετε πως αισθάνεται για τις πρόσφατες αυτοκτονίες λόγω οικονομικής καταστροφής.
Αν συνειδητοποιεί ότι έχει και προσωπική ευθύνη, επειδή διάλεξε τον εύκολο δρόμο αντί για τον σωστό, επειδή διάλεξε να αφαιμάξει τα εύκολα θύματα, τους πολλούς Έλληνες που δεν έχουν αρκετά χρήματα για να τα μεταφέρουν στο εξωτερικό, αντί για τους λίγους που καρφί δε τους καίγεται για το αν θα ονομαστούν Μη Πατριώτες.
Που προτίμησε να μην ανανεώσει τις συμβάσεις ανθρώπων της γενιάς των 700, αντί να κάνει έρευνα και να διώξει το κατώτατο 1% όλων των υπαλλήλων, συμβασιούχων και μονίμων, που απλά δε κάνουν καλή δουλειά, ή καθόλου δουλειά.
Που αντί να κάνει το καλό παράδειγμα και να ζήσει όπως υποδεικνύει σε μας, με βασικό μισθό και συλλογή αποδείξεων από το περιπτερά της γειτονιάς, προτιμά να μη πληρώνει καν διόδια απειδή έχει βουλευτική απαλλαγή.

Ευχαριστώ,

Σύντομα απολυμένος συμβασιούχος, γράφω αυτό το μήνυμα στο πεντάλεπτο διάλειμα μου, ενώ η ρατσίστρια μονόγλωσση μόνιμη υπάλληλος απέναντι μου έχει να κάνει τη δουλειά της εδώ και τρία χρόνια και κάνει δύο φορές την εβδομάδα κοπάνα για να κάνει τα κακάκια της*.

*επίσημη δικαιολογία στον προϊστάμενο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το ειδος του νεοελληνα κοροιδου δεν απανταται πουθενα allou στον κοσμο.Μπουρδολογια αερας κοπανιστος και απο ουσια τιποτα.

G APO CT

ΗΛΙΑΣ είπε...

Ρε παιδιά τι γίνεται; Μας υποστηρίζουν οι ξένοι και μας χαντακώνουν τα δικά μας λαμόγια;

Ευδοκία είπε...

Εντυπωσιακός ο κος Κeiser και αξιοθρήνητοι οι Ελληνες αναλυτές!!!