Δευτέρα, Φεβρουαρίου 09, 2015

Είναι ακόμα ζωντανοί!

Ο λατρεμένος ΓΑΠ, στις οθόνες του Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο, κάνει δηλώσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Και τι έγινε που δεν μπήκε στη Βουλή; Συνεχίζει απτόητος. Περιμένει δικαίωση από τον χρόνο. Χιλιετίες υπάρχουν, λεφτά όχι. 

Φίλε αναγνώστη, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις*. Χωρίς περιστροφές και φιοριτούρες πρέπει να μάθεις ότι σήμερα από τις 11:00 το πρωί και μετά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις. Πρέπει να ξεκινήσεις και να τελειώσεις τη μέρα σου σκασμένος από το άγχος για τον Γιωργάκη και τη μοίρα του δημοκρατικού σοσιαλισμού στην Ευρώπη και τον κόσμο. Από την ιστοσελίδα του κόμματος του Γιώργου ανακοινούται ότι «η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στις 11:00 πμ». Και το καλύτερο ποιο είναι; Ότι η μέρα σου θα αρχίσει με μυσταγωγία. Θα μιλήσει ο ίδιος ο Έλβις του σοσιαλισμού,

ο Παγκανίνι της πασοκάρας, ο Μότσαρτ της εξουσίας. Ναι, καλά το κατάλαβες. Είναι επίσημο: «Η έναρξη των εργασιών της Συνδιάσκεψης θα γίνει με Ομιλία του Πρόεδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργου Α. Παπανδρέου».
Το κείμενο, το οποίο αναλύει την ανάγκη πραγματοποίησης της πανελλαδικής συνδιάσκεψης είναι περισσότερο ειλικρινές και αποκαλυπτικό απ' όσο θα περίμενε ο μέσος οπαδός του Γιώργου. Κάπου προς το τέλος μας λέει ότι...


Κραχ

«Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της κρίσης αυτής και χτυπήθηκε όσο ποτέ άλλοτε. Πλήρωσε τίμημα ίσο με αυτό που πλήρωσαν οι ΗΠΑ στην κρίση του 1929». Αν ξέρει καλά ελληνικά αυτός που το έγραψε τότε πρέπει άπαντες να αναζητήσουμε ποιος ήταν πρωθυπουργός εκείνη την περίοδο, να τον συλλάβουμε και να τον προωθήσουμε για τα περαιτέρω. Είναι δυνατόν η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων ψυχών να πληρώνει τίμημα ίσο με τις ΗΠΑ; Αν έγραφε «ανάλογο» θα μπορούσε κάποιος να το δεχτεί με σχετική ευκολία και την αντίστοιχη θλίψη. Όμως, αν πράγματι είναι ίση η ελληνική λυπητερή με την αμερικάνικη, τότε είμαστε τα μεγαλύτερα κορόιδα του γνωστού τρισδιάστατου σύμπαντος.
Το τελευταίο, φευ, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Γιώργαρος που μας έβαλε στα αίματα (στον βαθμό που του αναλογεί) κινείται ελευθέρως εντός της επικρατείας και τον φρουρούν αστυνομικοί, τους οποίους πάλι πληρώνουμε εμείς.
Αν είχαμε ακόμα περισσότερο χιούμορ απ' όσο διαθέτουμε θα έπρεπε να του δώσουμε να κυκλοφορεί τη μπεμβέ του Βενιζέλου – με δικά μας έξοδα, πάντα. Έτσι, για σπάσιμο στον αντιπρόεδρο.

*[Το κείμενο που γράφτηκε την Παρασκευή με ορίζοντα την επομένη, που μιλούσε ο μέγας Τζέφρυ, αλλά αναρτάται για ιστορικούς λόγους και επειδή είμεθα ανυποχώρητοι οπαδοί του ηγέτου] 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης με 2 ν!!!!

Παναγιώτη είσαι φάρος μεσοπέλαγα για πολλούς...Ευχομαί να είσαι γερός και δυνατός...

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να είμαστε άπαντες γεροί και δυνατοί. Σε ευχαριστώ φίλε!