Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2020

Προσομοίωση δημάρχου Αθηναίων

 Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά; Μόνο 2 εκατομμυριάκια κόστισαν τα πειράματα του Μπακογιάννη (ανιψιός Μητσοτάκη, γιος Ντόρας). Λεφτά υπάρχουν!


Ο φύλαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, που τον βλέπουμε στη φωτό να φορά εντελώς λάθος τη μάσκα του, δήλωσε ότι όλη η περιττή βαβούρα, η ταλαιπωρία και το ξόδεμα νεύρων και υγείας, που έγιναν με δική του ευθύνη και δικά μας έξοδα για τον… «Μεγάλο Περίπατο», αποτέλεσε μια… προσομοίωση! Γνήσια λεφτά, αληθινά νεύρα, βεριτάμπλ ταλαιπωρία, σπαρταριστές χαμένες ώρες για μια προσομοίωση!

Το ρεπορτάζ του newsbreak.gr είναι σπαρταριστό και δεν μπορείς, μα και δεν πρέπει, να αλλάξεις ούτε λέξη. Έχει ως εξής: «Ο δήμαρχος Αθηναίων ξόδεψε 2 εκατ. ευρώ για τον ”Μεγάλο Περίπατο” για να κάνει μια ”προσομοίωση, που βγήκε και δεν βγήκε”! Τι είπε για το γκαζόν (σε ένα επικό σαρδάμ, το είπε ”ζαμπόν”) της Ομόνοιας και την κάμπια που το έφαγε. ”Βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση, αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Η λογική του έργου ήταν

ακριβώς να τρέξεις μια προσαρμογή, μια προσομοίωση”! ”Θα φύγουν οι ζαρντινιέρες;” ρωτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον Σκάι, για να απαντήσει: ”Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα”. Θυμίζουμε ότι το κόστος τους ξεκινά από τα 550 ευρώ εκάστη και καταλήγει στα 5.000 ευρώ».


Πάντως, δεν πρέπει να γκρινιάζουμε για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της δημαρχίας ανιψιού Μητσοτάκη και γιου Ντόρας. Είναι ο καλύτερος Μπακογιάννης που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην πολιτική αγορά και μας ήρθε κοψοχρονιά το πακέτο! Πήραμε ολάκερο γόνο και τι δώσαμε; Τίποτις, καλέ… Μια Αθήνα εκεί πέρα, που κάποτε ήταν του Περικλέους και τώρα είναι γεμάτη τσίκνα και ποντικαραίους. Τι είναι να θυσιάσεις τη βασίλισσα (πρωτεύουσα του Ελληνισμού) για να κερδίσεις έναν ψηφισμένο πρίγκιπα της ντεμοκράτσιας (γράφεται έτσι για να μη συγχέεται με την αρχαιοαθηναϊκή δημοκρατία) και μελλοντικό μεταπολιτευτικό βασιλέα της αποικίας του χρέους;


Πόσο φτηνές προσομοιώσεις ηγετών διαθέτομεν, επιτέλους; Η τύχη μας λίγο λείπει από το να χαρακτηριστεί… σκανδαλώδης! Καλά κρασιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: