Κυριακή, Οκτωβρίου 11, 2020

Γκαντεμιά, διαδηλωτές, κορωνοϊός

Η επιστήμη απεφάνθη για τον κορωνοϊό: Ας μη γρουσουζεύουμε τις πολιτικές συγκεντρώσεις


Πάντοτε υπήρχε η υποψία, αλλά τώρα αποτελεί βεβαιότητα. Η μετάδοση κορωνοϊού ευνοείται εάν γρουσουζεύουμε τις διαδηλώσεις της Αριστεράς. Αυτό δεν το λέγομεν ούτε το γράφομεν ημείς, βεβαίως βεβαίως, αλλά οι ειδικοί. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνομεν εκ της σημαντικής τηλεοπτικής παρεμβάσεως που έκανε από τον δίαυλο MEGA ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος. Αφού αιφνιδίασε πάντας χαρακτηρίζοντας την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα «εξαιρετικά ρευστή» (αιφνιδιαστήκαμε διότι το είχαμε για σιγουράκι ότι όλα θα πάνε καλά, αφού έχουμε Χαρδαλιά και λοιμωξιολόγους), συνέχισε: «Έχουμε δύο Ελλάδες: την πρωινή, που

ο κόσμος φοράει τις μάσκες, τηρεί τις αποστάσεις και πάει στη δουλειά του, και έχουμε και τη βραδινή Ελλάδα που οι άνθρωποι χαλαρώνουνε. Κι εκεί πρέπει να παρέμβουμε».

Βρε τους μπαγάσηδες τους ξενύχτηδες τους Ελληνες, που το πρωί είναι Δόκτορες Τζέκιλ με τη νομιμοφροσύνη τους, τις μάσκες τους, τις αποστάσεις και τα όλα τους, και το βράδυ καταντούν Μίστερ Χάιντ με ντιριντάχτα και αμάσκωτοι, και ντανιάζουν μπίρες από περίπτερα.

Εκεί που μας μπέρδεψε ο κ. Βατόπουλος ήταν με το μάλε βράσε που έγινε έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Εκεί ο διαπρεπής καθηγητής συμπεριφέρθηκε με το… γάντι εις τους διαδηλωτάς και είπε: «Ο κόσμος φορούσε μάσκες πάντως. Ηταν πολιτική συγκέντρωση για ειδικό λόγο, ας το ξεπεράσουμε. Σε 10-15 μέρες θα ξέρουμε αν υπήρξε διασπορά. Θεωρητικά τέτοιου είδους συγκεντρώσεις μπορεί να είναι η έναρξη μιας υπερμετάδοσης. Αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε».

Ιδού, βρε, τι μπορείτε να κάνετε αν δεν έχετε καλές σκέψεις για τους χιλιάδες του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που συνωστίστηκαν έξω από το Εφετείο: θα τους γρουσουζέψετε και θα αρρωστήσουν! Και γι’ αυτό (τη γρουσουζιά, δηλαδή) δεν θα φταίνε οι διαδηλωτές ούτε το κράτος που έγραψε τους δικούς του νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων του στρατηγού τσέπης Χαρδαλιά. Θα φταίνε οι γκαντεμόσαυροι που ξενυχτούν τα βράδια, δεν πάνε σε πολιτικές διαδηλώσεις και κακολογούν τους λαϊκούς αγωνιστές!


Να ευχαριστήσουμε όλοι τον κ. Βατόπουλο, όστις μας διαφώτισε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: