Δευτέρα, Οκτωβρίου 19, 2020

Θάνος Τζήμερος: Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα

 Ο γνωστός πολιτευτής επικαλέστηκε επικαλέστηκε ως πηγή του την… φίλη του την Άννα, η οποία πήγε σε οδοντίατρο και ο οδοντίατρός της προέβη στην… αποκάλυψη ελέγχοντας την οδοντοστοιχία της!

Ο Θάνος Τζήμερος είναι πρόεδρος του κόμματος «δημιουργία, ξανά!». Σε εμφάνισή του στη διαδικτυακή εκπομπή Right2theBone, που παρουσιάζουν οι κκ Παναγιώτης Δούμας και Ραφαήλ Καλυβιώτης του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών ο κ. Τζήμερος δήλωσε ότι οι Έλληνες της Μικράς Ασίας είχαν επιμειξίες και με μογγολικό αίμα!

Σε σχετική με το θέμα ερώτηση του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λιάκου, ο οποίος του ζήτησε να πει την πηγή του για να αποδείξει τον σχετικό ισχυρισμό του ο κ. Τζήμερος επικαλέστηκε ως πηγή του την… φίλη του την Άννα (της οποίας δεν αποκάλυψε το επίθετο).  Η φίλη του η Άννα, σύμφωνα με την αφήγηση του Θάνου Τζήμερου, πήγε σε οδοντίατρο και ο οδοντίατρός της... προέβη στην

αποκάλυψη ελέγχοντας την οδοντοστοιχία της!

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος είναι ο άνθρωπος, ο οποίος στις 20 Οκτωβρίου 2011 (δημοσιεύτηκε πρώτα στο capital.gr), την εποχή που η Γερμανία γονάτιζε την ελληνική κοινωνία με τα μνημονιακά «βασανιστήρια» (όπως τα αποκάλεσε ο ίδιος ο Γερμανός υπΕξ  Χάικο Μάας [διαβάστε σχετικό άρθρο στο newsbreak.gr]) απηύθυνε ανοιχτή επιστολή στην καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ, αποκαλώντας την «εξοχότατη» και δηλώνοντάς της μεταξύ άλλων το εξής: «αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: