Τρίτη, Ιανουαρίου 01, 2008

Η σύμβαση του 2007 έληξε. Το 2008 του πήρε την καρέκλα!


Καλή χρονιά σε όλους. Υγεία, χαρά ευδαιμονία. Αγάπη να έχουμε και κατανόηση για τον συνάνθρωπο. Ευθυκρισία να έχουμε και λογισμό ευρύ. Τα κομματικά γυαλιά να βγάλουμε, παραμορφώνουν τη θέα της πραγματικότητας. Από το αφιόνι της ύλης να απεξαρτηθούμε κάπως – η ευτυχία δεν είναι συνταγή του Τσελεμεντέ να την εκτελέσουμε αν έχουμε τα υλικά.
Και κάτι τελευταίο. Μην ξεχνάτε τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας για την εκπομπή. Μην παραλείπετε να κάνετε μια μνεία και για τη δουλειά μας σε γνωστούς σας αν νιώθετε πως αξίζει τον κόπο.
Αυτά νάχουμε και την υγειά μας πρώτα απ’ όλα κι όλα να πάνε δεξιά.

Και για να μην παρεξηγηθούμε με το "να πάνε όλα δεξιά", κάνοντας κλικ από κάτω θα ακούσετε τις ευχές του Γιώργου Παπανδρέου...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιμη μου να εχω την πρωτια στο σχολιο για τη νεα χρονια)))))

Ολες οι μουσικες του κοσμου,
χιλιαδες ροδων αρωματα ,
2008 ευχες ας γινουν
υγεια και αγαπη,παντα να
αγκαλιαζουν τη ζωη σας,
συναισθηματων χρωματα!!!

" Τα κομματικά γυαλιά να βγάλουμε, παραμορφώνουν τη θέα της πραγματικότητας"

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Φιλακια πολλα απο

Λαθραναγνωστρια!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά και δημιουργικά και πάνω απ' όλα υγεία. Η δική μου προτροπή είναι να εντάξουμε δυναμικά στη ζωή μας την αγάπη για τον άνθρωπο και να δώσουμε εκ νέου την αληθινή ώθηση στον Ελληνισμό που κρύβουμε ο καθένας μέσα μας. Να απελευθερώσουμε με πάθος τον ωραίο Έλληνα που καταπιέζουμε και να σπάσουμε τις νοητές αλυσίδες που μάς κρατούν κάτω, διεκδικώντας όλα όσα μάς αξίζουν και μάς τα έχουν αφαιρέσει. Να παύσουμε να αδιαφορούμε για τα προβλήματα της Κοινωνίας μας και να βελτιώσουμε πρώτα απ΄όλα εμάς τούς ίδιους. Τότε όλα γύρω μας θα γίνουν ομορφότερα και θα καμαρώνουμε για την Πατρίδα μας και τους ανθρώπους μας. Να χαίρετε ο καθείς ό,τι αγαπά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ:http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://polapopsis.blogspot.com

Aggelos Spyrou είπε...

Καλή Χρονιά!!! :)

Pastaflora είπε...

Ας κάνω κι εγώ ποδαρικό με μια μαντινάδα που μου τραγούδησαν χθες:

Στα Ζωνιανά φέτος δέντρο δεν εστολίσανε
μα το αποξηράνανε και το καπνίσανε.

Καλή χρονιά, παίδες!

Mirandolina είπε...

Kαλή χρονιά, χρόνια πολλά και ο Χριστούλης μας ο νεογέννητος να σας σκέπει.Σας αγαπαμε και σας ευχαριστούμε για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Φαραώ της πρωϊνής ζώνης!! Καλή χρονιά και υγεία, ευδαιμονία. Εύχομαι το 2008 να γίνει πλατινένιος ο δίσκος "the pagan prosperity" από Old man's Child. Για να σας φτιάξω και λίγο το κέφι, μια και αποτελείτε μόνιμη έμπνευση κάθε πρωί (αν χωρίσω με τη γυναίκα μου θα φταίτε εσείς!!), σας μεταβιβάζω μια ταπεινή επιστολή για την κα Εύη. Γραμμένη στο Ζάλογγο έπειτα από πεντάωρο ταξίδι έχοντας τη συντροφιά σας για τις 2 πρώτες ώρες.

http://atvbuggy.blogspot.com/2008/01/blog-post.html

φιλιαααά