Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2008

Οι Αδιάβροχοι γιορτάζουν και χαρίζουν μια «γουρούνα»!


Τέσσερα χρόνια κλείνουμε, ναι εμείς Οι Αδιάβροχοι, στον αέρα του ΑΝΤ1 Radio 97,2 και προσφέρουμε στους εκλεκτούς ακροατές μας ένα μοναδικό δώρο! Μια... «γουρούνα»!
Με τον όρο «γουρούνα» δεν εννοούμε φυσικά το συμπαθές τετράποδο, αλλά μια μοτοσικλέτα τύπου ATV, 200 κυβικών της Y.M.C., την οποία μπορεί κάποιος να την οδηγήσει με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στον τρελό Αδιάβροχο διαγωνισμό για την μοτοσικλέτα, μπορείτε να συντονιστείτε καθημερινά 06:00 με 08:00 το πρωί στους "Αδιάβροχους" στον ΑΝΤ1 Radio 97,2.

Όλα αυτά από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008. Η αποδημία του Αρχιεπισκόπου επιβάλλει να μην κάνουμε κληρώσεις και τα συναφή κατά την διάρκεια του τριημέρου του εθνικού πένθους και την ημέρα της εξωδίου ακολουθίας. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε τους λόγους της μικρής αναβολής. Ας κρατήσουν, λοιπόν, οι χοροί...


Συμμετοχές δεκτές μόνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής και περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Y.M.C., κάνοντας κλικ εδώ!

1 σχόλιο:

Andreas P. είπε...

Επειδή ζούμε στη χώρα του βύσματος και του μέσου, οι έχοντες πιστοποιητικό αδιάβροχων κοινωνικών φρονημάτων, αυτοδικαίως απολαμβάνουν προνομιακή τιμή.