Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2008

Σπύρος Καρατζαφέρης: ο Τσαρλς Μπρόνσον του ΕΧΤRΑ


Τον παρακολουθώ μετά μανίας. Το παραδέχομαι. Το μελοδραματικό ύφος, οι λέξεις και οι φράσεις που μας κατέλιπαν περασμένες δεκαετίες, η θύμηση του σακακιού με την ροζ φόδρα που εκτόξευσε σε εκπομπή για τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, η cult αισθητική που αποπνέει το (υπόγεια) νουάρ σκηνικό των εκπομπών του. Όλα αυτά με έχουν κερδίσει. Δεν με νοιάζει το περιεχόμενο όσων λέει. Αν θέλεις την αλήθεια με το Άλφα κεφαλαίο ανοίγεις την Αγία Γραφή όχι την τηλεόραση. Το TV Set ανοίγει για να περάσεις καλά. Τι περισσότερο να πω; Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος ανιαρός. Χωρίς Σπύρο Καρατζαφέρη, Τράγκα, Κακαουνάκη, Χαρδαβέλλα, Τσαρούχα και άλλους παλιούς θηριοδαμαστές των ειδήσεων δεν νοείται τηλεόραση.

ΥΓ: Ανέβηκε στο Divshare το πρόσφατο κλιπάκι που έφτιαξε η εκπομπή με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Καρατζαφέρη. Κλικάρετε το σχετικό εικονίδιο στο παρόν post και καλή ακρόαση.

ΥΓ ΙΙ: Από τους ανιαρούς νέους, εννοείται, εξαιρείται ο ανεπανάληπτος Στέφανος Χίος.

6 σχόλια:

ράγες είπε...

χα! χα! που τη βρήκατε τη φωτογραφία; Τι γυαλί είναι αυτό; Μην τη δει ο Χαρδαβέλλας και νομίσει ότι είναι UFO από τις εκπομπές που παρουσιάζει!!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να διαμαρτυρηθώ έντονα διότι ο κ. Χίος δεν λαμβάνει το χώρο που του αναλογεί στην ανιαρή εκπομπή σας. Παρακαλώ δια την άμεση επανόρθωση, ειδ' άλλως θα προβώ σε άμεση παύση ακρόασης. θυμίζετε τας εκδιδομένας κορασίδας που ενώ ευαγγελίζονται πληθώρα υπηρεσιών, εν κατακλείδι τελετουργούν χειρογλύκανον. Δώστε Χίο στο λαό.

Μιλ1 είπε...

Εμένα γιατί μου θυμίζει περισσότερο Clint Eastwood σε ρόλο Dirty Spyro;

Πάντως, όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι συλλεκτικά τεμάχια! Πρέπει να παλέψουμε για την προστασία τους!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Φίλε σιδηρόδρομε, αποκλείεται να να μπερδευτεί ο Χαρδαβέλλας. Και ο Σπύρος και εκείνος ανήκουν στην ομάδα ΕΨΙΛΟΝ που ως γνωστόν είναι σπίρτα μοναχά.

Ανώνυμε απολογούμεθα για τον Χίο και θα επανορθώσουμε. Θα βάλουμε τόσο ώστε να αλλάξει το επίθετό του. Θα γίνει από Χίος, Μυτιλήνης!

Μιλένα, τώρα που το καλοσκέφτομαι φέρνει κάπως σε επιθεωρητή Κάλαχαν. Αναρωτιέμαι που κρύβει το μάγκνουμ ο άνθρωπος...

Pastaflora είπε...

Είναι συγκλονιστικά σικ! Λέω να τον κάνω μπλουζάκι!

Ανώνυμος είπε...

egw pali pastaflora elega na ton kanw gampro...krima.....tis pantrepsa tis adelfoulesmou oles:(

ippokampos