Σάββατο, Ιανουαρίου 08, 2011

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας


Γιατί να φύγει ο αντιπρόεδρος; Και γι' αυτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τουρκικό κανάλι την περασμένη εβδομάδα έδειξε το πρώτο επεισόδιο από τη νέα σειρά "Muhtesem Yuzyil" που δείχνει τη ζωή του σουλτάνου Σουλεϊμάν του Κανουνί(δηλ. του νομοθέτη), του Μεγαλοπρεπούς για του δυτικούς ιστορικούς.
Καλογυρισμένη, καλοπαιγμένη, πλούσια σειρά, αλλά με αρκετά ρεαλιστικά ιστορικά στοιχεία, όπως π.χ. την εισβολή σε ορθόδοξο ναό της Ρωσίας, τους βιασμούς, τις σφαγές, τις αρπαγές κοριτσιών και τον βάρβαρο τρόπο της ένταξής τους στο χαρέμι του, την ευκολία που διέταζε ο σουλτάνος τον αποκεφαλισμό συνεργατών του, την τρυφηλή ζωή στο παλάτι κ.ά.
Στην Τουρκία γίνεται χαμός στα κανάλια ανάμεσα στους αρνητικά και θετικά διακείμενους απέναντι στο περιεχόμενο της σειράς.
Ανέβασαν το πρώτο επεισόδιο στο You Tube. Ήταν τόσο πολλά τα υβριστικά σχόλια των Τούρκων τηλεθεατών από κάτω εναντίον της σειράς, που αμέσως την επόμενη μέρα αφαίρεσαν όλα τα σχόλια και απαγόρευσαν τη δημοσίευση σχολίων, ακόμη και κάτω από το διαφημιστικό φιλμάκι της σειράς που υπάρχει στο Υοu Tube.
Αντέδρασαν οι Τούρκοι για μια τηλεοπτική σειρά που έχει να κάνει με το οθωμανικό παρελθόν τους και για τα αρνητικά γι' αυτούς ιστορικά γεγονότα μέσα σ' αυτήν.
Εμείς ανεχόμαστε τον Πάγκαλο να διαστρεβλώνει, να βεβηλώνει, να αμαυρώνει τα ιερά και τα όσια του ελληνικού λαού με τόση ευκολία!!!

(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)