Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2011

Μαζί με τη «Δημοκρατία» η παρακαταθήκη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου


Μια σημαντική προσφορά κάνει σήμερα η «Δημοκρατία». Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορεί σε καλαίσθητη έκδοση το βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Ριζούλη «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: η παρακαταθήκη». Το βιβλίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν 2 χρόνια είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστηκε σε πέντε πόλεις. Τώρα επανακυκλοφορεί από τη «Δημοκρατία» με αφορμή τα τρία χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού. Αυτό το Σάββατο 22/1 θα δοθεί ο πρώτος τόμος και το επόμενο ο δεύτερος.
Το βιβλίο περιλαμβάνει τις σημαντικότερες ομιλίες του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, τις φράσεις που έγραψαν ιστορία, ανέκδοτες φωτογραφίες και τα τελευταία λόγια του. Μάλιστα στη νεότερη έκδοση που κυκλοφορεί σήμερα υπάρχουν κάποιες ομιλίες που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο αρχικό βιβλίο.
Πάντως επειδή η εφημερίδα (που θα περιλαμβάνει ως δώρο το βιβλίο) αναμένεται να εξαντληθεί καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται, να σπεύσουν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας "δημοκρατία" δεν σκέφτηκαν ότι με αυτή την προσφορά για τον μακαριστό Χριστόδουλο θα γινόταν ανάρπαστη; Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν μπόρεσε να την προμηθευτεί, γιατί εξαντλήθηκε πολύ νωρίς το πρωί.
Εγώ την πήρα πρωί-πρωί, αλλά, όταν κατά το μεσημέρι έψαξα να βρω άλλη μία για κάποια φίλη, στάθηκε αδύνατον να την βρω και ας είχα γυρίσει όλα τα περίπτερα τριών συνοικιών.
Μου έκανε εντύπωση το σχόλιο ενός περιπτερά, ο οποίος προφανώς ήταν Αλβανός, που μου είπε: από το πρωί μου ζητάνε την εφημερίδα αυτή για τον Χριστόδουλο. Όταν ζούσε, τον "χτυπούσαν" και του έκαναν επιθέσεις,τώρα που πέθανε όλοι τον αναζητούν. Να είχε τάχα δίκιο;
(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

ξερει κανεις πως μπορουμε να βρουμε τους τομους αυτους?Υπάρχει κάποια λύση/>