Τετάρτη, Ιανουαρίου 05, 2011

Pagalos Zoology


Με νέες προκλητικές δηλώσεις επανήλθε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, απαντώντας σε δημοσιεύματα καθημερινής εφημερίδας, τα οποία αποκαλύπτουν ομιλία του, πριν από μερικούς μήνες, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, την στιγμή που έβγαινε από διυπουργική σύσκεψη, ο κ. Πάγκαλος είπε πως κάποιοι φοιτητές του κ…ου στην Οξφόρδη απομόνωσαν ηχητικά αποσπάσματα απ’ όσα είπε. «Είπα κι άλλα πράγματα» συμπλήρωσε και προσέθεσε: «Κάποια ζώα στον Ελεύθερο Τύπο αναπαρήγαγαν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα». Και κατέληξε ο αντιπρόεδρος, λέγοντας: «Όμως, πιο πολύ απορώ με τα ζώα που τα διάβασαν».

Ο κ. Πάγκαλος επίσης επέμεινε στους χαρακτηρισμούς του για τους «κοπρίτες» δημοσίους υπαλλήλους και είπε πως, αν προσλάβεις έναν κοπρίτη στο Δημόσιο, θα παραμείνει κοπρίτης.

Στη διυπουργική επιτροπή προήδρευε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης και το θέμα της ήταν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Πάγκαλος σχολίασε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, λέγοντας πως «μας έχει ξεπεράσει, γιατί το έχουμε αφήσει εδώ και πολύ καιρό».
Από το Πρώτο Θέμα

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Τί να πει κανείς για τον κ. Πάγκαλο? Έχει ξεπεράσει κάθε όριο εδώ και πολύ καιρό. Απορώ με τον καθένα μας, και τον ευατό μου πιο πολύ,για το πόσο καιρό ακόμη θα του επιτρέπουμε να συνεχίζει να έχει τέτοια συμπεριφορά!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Αυθεντικός εκπρόσωπος του πασοκικού σκέπτεσθαι και πράττειν.

Ανώνυμος είπε...

Έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που απαξιώνει με κάθε τρόπο τους πολίτες που κυβερνά (άλλους τους αποκαλεί ζώα, άλλους κοπρίτες, άλλους χαραμοφάηδες, άλλους κλέφτες...), σπιλώνει τη μνήμη και τις θυσίες ηρώων αγωνιστών της πατρίδας διεθνώς και που στέλνει το βρακί (!!!) του σε σατιρική εκπομπή της τηλεόρασης, σε τελευταία ανάλυση ευτελίζει τα πάντα, πώς τον ανέχονται ο πρόεδρός του, οι συνάδελφοί του, οι ψηφοφόροι του;
Αν αυτός δεν είναι ξεπεσμός και ένοχη ανοχή όλων αυτών, τί άλλο μπορεί να είναι;

(ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

Δειξτε κατανοηση ! Η χρονια συσσωρευση σπλαχνικου αλλα και εγκεφαλικου λιπωδους ιστου δεν αφηνει πολλα περιθωρια για τον πασχοντα !
Ειναι δε γνωστο τοσο στους ψυχιατρικους/ψυχολογικους κυκλους αλλα και στα καφενεια οτι , οταν ο ανθρωπος περα απο τις "πλατωνικες" επαφες δεν εχει αλλου ειδους επαφες ..... παει κατα ΔΙΑΟΛΟΥ ...
Πτωχο πλην (μη) τιμιο ΖΥΓΟΥΡΙ .