Κυριακή, Μαΐου 02, 2010

Μαθήματα δημοσιογραφίας από το Al Jazeera


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ερώτηση που δεν έγινε από τα ελληνικά ΜΜΕ για λόγους αβροφροσύνης προς την πλευρά της κυβέρνησης, έγινε από τον Μπάρναμπι Φίλιπς, δημοσιογράφο από την αγγλόφωνη υπηρεσία του Al Jazeera.
"Μας λέγατε προ μηνών ότι δεν θα νομοθετήσετε νέα μέτρα και τώρα το κάνετε. Λέγατε ότι δεν θα χρησιμοποιείτο το πακέτο διάσωσης και το χρησιμοποιείτε. Λέγατε ότι δεν θα μπει το ΔΝΤ στην Ελλάδα και μπήκε. Τώρα ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα πάρετε νέα επιπλέον μέτρα μετά από αυτά;"

Ακόμα και ο Παπακωνσταντίνου παραδέχτηκε έμμεσα πόσο καλά ελέγχει η κυβέρνηση τα ΜΜΕ λέγοντας ότι "θα περίμενα αυτή την ερώτηση από ελληνική εφημερίδα". Φυσικά, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ούτε που του πέρασε από το νου να τους αναφέρει. Είναι under control. Απλά στις εφημερίδες που και που ξεφεύγει κάνας συντάκτης. Διδακτικότατη η ερώτηση του κ. Φίλιπς.

4 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΚΩΒΑΙΟΣ είπε...

Γι' αυτό κι εγώ έφτιαξα, πρώτη φορά φέτος, μαγιάτικο στεφάνι με... περικοπές! Δείτε το στο ιστολόγιό μου: amfiaraos59.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον δεν μας έκανε ρεζίλι με τα αγγλικά του, όπως άλλοι!

ΠΕΧΛΙΒΑΝ είπε...

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ!!!
ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΗΔΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ -ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γ.Α.Π.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ είπε...

ποιος θα σας ρωτήσει κΠαπακωνσταντίνου?αυτός που του έχετε παραχωρήσει Φρουρά απο την Ελληνική Αστυνομία?
και πότε δωσατε συνέντευξη τύπου αφου τους τελευταίους μήνες εσεις και ο θιασός σας είστε σε χώρες τις Ευρώπης ξευτιλίζοντας τον Ελληνικο ?