Σάββατο, Μαΐου 22, 2010

Κύριε Παπανδρέου και Ξυνίδη ιδού οι “πρωτοβουλίες” σας

Ιστοσελίδα http://www.millethaber.com/uploads/habericfoto/DSC06007.JPG

Σχόλιο : Στη φωτογραφία βλέπουμε τον πρόεδρο των Τούρκων Δ.Θράκης-Τουρκίας Φερούχ Οζκάν, τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, τον αρθρογράφο της εφημερίδας Γκιουντέμ και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Τζεμίλ Καμπζά και τέρμα αριστερά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τούρκων Δ.Θράκης-Ευρώπης Χαλίτ Χαμπίμπογλου. Μπροστά στο πάνελ ανηρτημένη η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ σημαία της ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης . Κατά τα άλλα μας μιλάνε για ελληνοτουρκική φιλία…

Δείτε τώρα την απίστευτη αποκάλυψη, όπου ακριβώς οι ίδιοι επίδοξοι τεμαχιστές της χώρας συμμετέχουν στην περιβόητη συνάντηση κορυφής που οργάνωσε η Ελληνική κυβέρνηση:

Ιστοσελίδα της εφημερίδας Μπιρλίκ, 18-5-2010

Η Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας (BTTADK) της Δ.Θράκης μετά την επίσκεψη στην Αθήνα του πρωθυπουργού της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε μια γραπτή ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση εκφράζονται οι προσδοκίες αυτή η επίσκεψη να συμβάλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων της Δ. Θράκης. Η ανακοίνωση είναι η εξής :

¨Οι εκπρόσωποι της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους στην Αθήνα στις 14 και 15 Μαΐου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Στην συνάντηση που μετείχαν ο πρόεδρος της BTTADK και Μουφτής Ισκέτσε Αχμέτ Μέτε, ο Μουφτής Γκιουμουλτζίνας Ιμπραίμ Σερίφ, ο βουλευτής Ισκέτσε Τσετίν Μάντατζη, ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Μουσταφά Κατραντζή, οι εκπρόσωποι της μειονότητας παρέθεσαν πληροφορίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε. Ελπίζουμε πως το επιτευχθέν πλαίσιο συνεργασίας και η καθημερινά εξελισσόμενη φιλία ανάμεσα στην πατρίδα μας την Ελλάδα και την μάνα πατρίδα μας την Τουρκία, θα συμβάλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης¨.

Σχόλιο “Παρατηρητηρίου Μετέ” : Φαντάζομαι ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσαν και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το περιεχόμενο της συνάντησης.Λέμε και καμμία… να περνάει η ώρα !

Μετά να ναζιστικά γραφεία των γκρίζων Λύκων στην Ελευσίνα, έχουμε επέλαση των νοσταλγών της γενοκτονίας με ΠΑΣΟΚική ανοχή. Κύριε Παπανδρέου; Κύριε Ξυνίδη; Έχετε να δηλώσετε κάτι επ’ αυτού;

Η εμφανής απέχθεια της “Νέας Διακυβέρνησης” για τους δημοκρατικούς θεσμούς φαίνεται από τα φυντάνια που ξεφυτρώνουν όπου αυτή ριζώνει.

Αναδημοσίευση από το olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: