Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2015

Τουριστικόν Γραφείον Γιάνης

Νιώθετε κουρασμένοι, αγχωμένοι, «καμμένοι» από την ένταση του μνημονιακού τυφώνα; Το γραφείο μας είναι εδώ για να σας... ξαλαφρώσει!

Ακολουθεί ηχογραφημένο μήνυμα από τας τουριστικάς επιχειρήσεις ο Γιάνης ο Ώσομ (awesome) ο Θαυμαστός ο Βαρουφάκης επενδεδυμένο με παραλλαγές από τα νησιώτικα του Πάριου:
«Γιάντα να μην θέλεις γιάντα να διαμένεις σ' ένα Λάντα. Θα πάρω μια ψαρόβαρκα το μωρό μου, να πα να βγω Βρυξέλλες, μας την πέφτουνε οι βδέλλες. Ντάρι-ντάρι βαλ'του Σόιμπλε χαλινάρι. Ωπα, ώπα, όπαλα, οι νέοι πήραν ρόπαλα και μου 'σπασαν τα κόκαλα. Μου 'φερε θεομηνία η δικιά σου γνωριμία. Εναυάγησα στο πέλαγος και να με σώσεις έλα. Επήγαινα για μετρητά και βρήκα μια σαμπρέλα. Πότε θ' ανοίξουμε πανιά να κάτσω στο
τιμόνι; Να δω του Τόμσεν τα χαρτιά να μου διαβούν οι πόνοι; Αααα μπρατσέρα μου ένα γυαλό, μ' έχεις δανείσει δυο ευρώ. Στου Γιουρογκρούπ πρόβαλλε να δεις, μεσ' στου Ταμείου τον παρά αγγέλοι φτερουγίζουν. Κι απάνω στο φτερούγισμα ομόλογα σκορπίζουν». Πέρας μουσικής.
Το γραφείο μας αναλαμβάνει να σας ταξιδέψει με νότες, θάλασσες και μη εξυπηρετούμενα χρέη στα Τάρταρα της παγκοσμίου χλεύης και κατακραυγής.

Ζητωμπραβίσσιμο!

Καθ' εκάστην (εξαιρούνται Σαββατοκύριακα, εορτές, αργίες και τα πρωινά που θα βγαίνω στον Παπαδάκη) οργανώνονται ανωφελή τουρνέ σε κέντρα λήψεως αποφάσεων. Μέσα από πολύωρες συσκέψεις με τραπεζίτες, υπουργούς, μεταφραστές και λοιπούς ειδικούς στις περιστολές δαπανών* θα ανακαλύψετε πόσο πολύ έχει παρέμβει ο Κύριος στην καθημερινότητα του ανθρωπίνου είδους και δεν έχει καταστραφεί ακόμα από εκείνους που ορκίζονται να το προστατεύσουν.
Στα διαλείμματα των συνεδριάσεων σερβίρεται καφές και μεσκαλίνη (βιολογική, παραχθείσα εκ κάκτου τύπου πεγιότ) – από εκείνη που καθιστά τους σαμάνους της Λατινικής Αμερικής βεβαίους για την κυβερνητική επάρκεια του συντρόφου Μαδούρο.
Με ύφος έμπλεο αυτοπεποιθήσεως που χαρακτηρίζει τους απεσταλμένους της Μοίρας, τους υπνοβάτες και τους θεοπάλαβους θα ενημερώνεστε για την πορεία της ελληνικής κρίσεως και για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων του αυτοκράτορα του σύμπαντος κόσμου που ενσαρκώθηκε στην Γαίας ως ταπεινός οικονομολόγος. Κόστος περιηγήσεων: 200 δισ ευρώ το πεντάμηνο (ημιδιατροφή).

*Συμμετέχει ο μικρός Ντάισελμπλουμ. Στον ρόλο του Ντράγκι ο Μάριο Ντράγκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: