Τετάρτη, Μαΐου 16, 2007

Αν σας ενοχλεί ο Ρουβάς που κάνει τον ηθοποιό δείτε ποιοι υποδύονται τους ηγέτες...


Γιατί σας ξενίζει που ο Ρουβάς έγινε ηθοποιός; Σας φαίνεται φυσιολογικό που είναι πρωθυπουργός ο Καραμανλής κι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης;
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η απόπειρα του Σάκη να μεταπηδήσει από την σκηνή στο πανί προκάλεσε αντιδράσεις.
Μία απ’ αυτές ήταν να κάψουν τον κινηματογράφο ΕΤΟΥΑΛ στην Καλλιθέα που έπαιζε το Alter Ego, την ταινία με πρωταγωνιστή τον Sakis.
Πώς καρφώνονται μερικοί άνθρωποι – όσο καλά κι αν προσπαθούν να κρυφτούν: ο Καραμανλής συναντήθηκε με νεαρούς της ΔΑΠ στο άλσος του Βύρωνα.
Ξέρετε για ποιο λόγο; Για να τους ρωτήσει πώς τα πήγαν στις εκλογές!
Άλλοι πρωθυπουργοί ετοιμάζουν τις χώρες τους για να υποδεχτούν τις νέες γενιές.
Οι δικοί μας ψηφοσυλλέκτες νοιάζονται μόνο για τις επόμενες εκλογές.
Τόσο καιρό σχολεία και πανεπιστήμια έχουν πάρει φωτιά με καταλήψεις, «μεταρρυθμίσεις», «ξεριζωμούς-συνωστισμούς», Ρεπουσισμούς και άρθρα 16 κι ο καραμπινάτος πονηρός πολιτευτής (που λέει κι ο Σαββόπουλος) κ. Καραμανλής άγχεται για τη λεζάντα της ΔΑΠ στις εκλογές .
Από την άλλη έχουμε έναν Παπανδρέου που ξεχνάει και τα λίγα ελληνικά που ξέρει όταν πρόκειται να συζητηθεί... το βιβλίο της Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού.
Προφανώς συμφωνεί μια και ο κ. Ευθυμίου, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, την περίοδο που ήταν υπουργός Παιδείας, μόνταρε τον Ρεπούσειο ιστό που τύλιξε τους σφαγιασθέντες Μικρασιάτες.
Άλλο ευτράπελο των ημερών ήτο η κωμικοτραγική ιστορία των γαλάζιων χειρισμών στην υπόθεση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.
Δεν αναγνωρίζει η Ιορδανία τον πατριάρχη Θεόφιλο επειδή, για να γίνει πατριάρχης, τους έταξε εξουσίες και δεν τήρησε τα υπεσχεθέντα.
Τα ελληνόφωνα ΜΜΕ που πυροβολούσαν επί μήνες τον Ειρηναίο λες και ήταν ο Ντίλιγκερ δεν μερίμνησαν να εξετάσουν αυτή την ενδιαφέρουσα εκδοχή του θέματος.
Για να πάρει θρόνο ο εκλεκτός των ΜΜΕ και της κυβέρνησης έταξε αφελληνισμό του Πατριαρχείου;
Μήπως αυτό ήταν το εξαρχής ζητούμενο;

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το βιβλίο είναι αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ. Απλά επί ΠΑΣΟΚ είχε αποφασιστεί η παιδαγωγική προσέγγιση (μέσα από δύο ενδεικτικά κεφάλια) και η συγγραφή και η τελική επιλογή έγινε από τη Μαριέττα.