Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2021

Περί παραγραφής αδικημάτων

 

·        Γιατί παραγράφονται αδικήματα στην Ελλάδα; Για ποιον λόγο ένας κλέφτης, δολοφόνος, βιαστής, παιδεραστής, ανώμαλος πέφτουλας, προδότης και απατεώνας να κυκλοφορεί άνετος, ελεύθερος και ακαταδίωκτος μετά την παρέλευση 5,10,20 ετών;

·        Οι συνέπειες των φρικτών κακουργημάτων που διαπράττει κάθε απόβρασμα δεν παραγράφονται.

·        Οι δολοφονημένοι δεν επιστρέφουν από τον Άδη. Τα κλοπιμαία δεν έρχονται από μόνα τους πίσω στις τσέπες των ληστευθέντων. Η αθωότητα που κλέβουν οι βιαστές από τα θύματά τους δεν αποκαθίσταται.

·        Οι «νομοθέτες», συμμέτοχοι σε όλα όσα έχουν διαπραχθεί σε βάρος του λαού και του έθνους, πρέπει να υποχρεωθούν να σταματήσουν να θεσπίζουν νόμους υπέρ των

καθαρμάτων και να νομοθετήσουν υπέρ των πολιτών.

·        Τα παραπάνω, φυσικά, γράφονται και για όσα τερατώδη καταγγέλλονται από διάφορα θύματα «καλλιτεχνών» της συμφοράς, που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους διότι τα αδικήματα έχουν «παραγραφεί».

·        Η προκλητική συμπεριφορά του Μητσοτάκη στην Ικαρία έκανε κι ένα καλό στον τόπο: είδαμε ότι ο πρωθυπουργός δεν δίνει βάση στα «φίδια» που ξαμολιούνται από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης σχετικά με τον κορωνοϊό.

·        Το γεγονός ότι τον είδαμε να τραπεζώνεται, άνετος και χαλαρός, μαζί με δεκάδες άλλους στην οικία Στεφανάδη μας επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι στόχος του υποχρεωτικού κλεισίματος της εστίασης δεν είναι ο κορωνοϊός αλλά οι εστιάτορες.

·        Ο Μητσοτάκης έχει παγώσει την οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα και όταν γίνει προσπάθεια απόψυξής της, θα λιώσει σαν παγωτό.

·        Το εξωτερικό χρέος πλησιάζει τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ και φτάνουμε στην ώρα μηδέν, που θα ακούσουμε το ηχηρότατο κανόνι. Τότε θα είναι αργά…

Από την
εφημερίδα "δημοκρατία"


Δεν υπάρχουν σχόλια: