Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

Are you kidding me?


Από το site του "νέου" κόμματος της κ. Μπακογιάννη (ΔΗΣΥ, δηλαδή μια ανορθόγραφη Δύση) αξιοπρόσεκτη είναι η ενότητα για την οικονομική ενίσχυση. Το μήνυμα; Δεν θα κωλώσουμε να εισπράξουμε ούτε το μισόευρω του πιτσιρικά που το καβάτζωσε για γλυφιτζούρι. Βουρ!

5 σχόλια:

Abata είπε...

ψωμί ελιά και Ντόρα φραπελιά

Costas Papachristou είπε...

Ωραία και χρήσιμη η κριτική που ασκείτε, παιδιά, στα πολιτικά κόμματα. Γι' αυτό, εξ άλλου, σας διαβάζουμε και σας ακούμε φανατικά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ένα συγκεκριμένο κόμμα μένει διαρκώς στο απυρόβλητο. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Είτε το θεωρείτε αμελητέα ποσότητα ώστε να το κρίνετε, είτε υποκύπτετε σε άνωθεν υποδείξεις και εντολές. Γνωρίζοντας ότι είστε και οι δύο λεβεντόπαιδα, τη δεύτερη εκδοχή ούτε καν τη σκέφτομαι!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Υποδείξεις και εντολές σε θέματα συνείδησης δεν δεχόμαστε. Ούτε πρόκειται. Η κριτική, διαχρονικά, ασκείται σε συντριπτικό ποσοστό στην κυβέρνηση. Αφού ακούς τις εκπομπές θυμήσου την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ και θα καταλάβεις ότι η πρακτική είναι πάγια.

Costas Papachristou είπε...

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Θα επιμείνω ότι κάτι λείπει για να πούμε με βεβαιότητα ότι κρατάτε ίσες αποστάσεις. Για παράδειγμα, σε ένα άλλο πεδίο σημαντικότερο της πολιτικής, η έκφραση "το ΑΕΚάκι", που ακούγεται συχνά απ' τα χείλη του Παναγιώτη, μαρτυρά απροκάλυπτη μονομέρεια. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα σας δώσουμε την απάντηση που ζητάτε!

Παναγιώτης Λιάκος είπε...

Κι όμως, ΑΕΚ συμπαθώ πολύ - για όλως προσωπικούς λόγους, που δεν κρίνω σκόπιμο να εξηγήσω. Το "Αεκάκι" το λέω από συμπάθεια όχι λόγω περιφρόνησης.