Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

Ο Γιάννης Κουριαννίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Γκιουλέκα


Ο Γιάννης Κουριαννίδης δεν είναι απλά ένας εκλεκτός φίλος. Είναι ένας λαμπρός Έλληνας που έχει αφιερώσει την ζωή του στην υπεράσπιση των ιερών και των οσίων της πατρίδας μας στην Θράκη και την Μακεδονία. Ανιδιοτελής αγωνιστής και ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος. Πολιτεύτηκε στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Στέλιου Παπαθεμελή και σήμερα στην εκπομπή "Οι Αδιάβροχοι" πήρε ξεκάθαρη θέση για τον δεύτερο γύρο της αναμέτρησης. Λέει ένα βροντερό ΟΧΙ στην υποψηφιότητα Μπουτάρη και εκφράζεται ευμενώς για τον Κώστα Γκιουλέκα. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης είπε στην εκπομπή μας:

«Ο Κώστας Γκιουλέκας είναι φίλος. Με τις ίδιες παραστάσεις μεγαλώσαμε, στις ίδιες γειτονιές, με κοινά οράματα για την... πόλη και την πατρίδα μας. Επειδή όμως θεωρώ ότι η πόλη μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα δεν έχει ανάγκη από κομματικές υποψηφιότητες, επέλεξα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Στέλιου Παπαθεμελή, την τιμητική πρόταση του οποίου αποδέχθηκα αμέσως. Όσον αφορά στον 2ο γύρο των εκλογών και με δεδομένο ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης καλούνται να επιλέξουν μεταξύ δύο κομματικών υποψηφιοτήτων, θεωρώ ότι πρέπει να επιλέξουν αυτόν που δείχνει ότι σέβεται περισσότερο την αξιοπρέπειά τους.

»Είχα την τύχη να δώ από κοντά, στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, τον Γιάννη Μπουτάρη «γυμνό», χωρίς δηλαδή τα ωραιοποιημένα φτιασίδια των επικοινωνιακών του συμβούλων και των φιλικών του ΜΜΕ. Και είδα έναν άνθρωπο που δεν σεβάστηκε το υψηλό ποσοστό που του έδωσε απλόχερα ο λαός της Θεσσαλονίκης πριν από 4 έτη, απαξιώνοντας στην πράξη τον θεσμικό ρόλο του στο δημοτικό συμβούλιο, όπου οι φυγομαχίες του ήταν συνεχείς και η εν γένει συμπεριφορά του ανάρμοστη με το αξίωμά του.

»Είδα ακόμη, άκουσα και διάβασα τις θέσεις του επί εθνικών και κοινωνικών θεμάτων, που συμπυκνώνουν όλη την εθνομηδενιστική αντίληψη και άποψη πολιτικών, πνευματικών, δημοσιογραφικών και επιχειρηματικών κύκλων. Κατόπιν αυτών, και επειδή δεν θέλω να πω ναι σε μία κομματική υποψηφιότητα, θα ήθελα να φωνάξω ένα μεγάλο όχι στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης».
H απομαγνητοφώνηση της δήλωσης από την συνέντευξη του φίλου Γιάννη Κουριαννίδη από το (ταχύτατο!) taxalia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: